Συνεντεύξεις

Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Για ποια από τα ασφαλιστικά προϊόντα της Ευρωπαϊκής Πίστης δηλώνουν η κα Αντωνία Κάτρη και ο κ. Λεωνίδας Κουτρούλης ότι τους έχουν βοηθήσει ιδιαίτερα στην προσέγγιση πελατών; Γιατί τα προκρίνουν; Τι απολαμβάνει ο ασφαλισμένος;

Ας δούμε τις απαντήσεις τους και ας τους γνωρίσουμε, έτσι όπως οι ίδιοι μας συστήνονται, περιγράφοντας τη διαδρομή τους στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, τη γνωριμία τους με την Ευρωπαϊκή Πίστη και τους λόγους για τους οποίους επέλεξαν να συνεργάζονται μαζί της.

Αντωνία Κάτρη

Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Η επαγγελματική μου δραστηριότητα ως ασφαλιστικός σύμβουλος ξεκίνησε το 2014. Η επαφή και ενασχόλησή μου, όμως, με την ασφάλιση ξεκίνησε το 1992, καθώς ο πατέρας μου Αγαπητός Κάτρης διατηρούσε το μεγαλύτερο σε παραγωγή Ατομικό Ασφαλιστικό Γραφείο στη Ρόδο.

Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζομαι από τον Ιούνιο του 2019. Παρακολουθώντας τις εξελίξεις στον χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης, η Ευρωπαϊκή Πίστη ήταν πάντα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός μου για τους υψηλούς δείκτες αξιοπιστίας της, την ποιότητα των προϊόντων της και το ανταγωνιστικό τιμολόγιο. Το slogan της «πληρώνει αμέσως» δεν ήταν ένα σχήμα λόγου αλλά μία πραγματική υπόσχεση γρήγορης αποζημίωσης προς τους πελάτες της, που διαπίστωσα ότι τηρείται πριν ξεκινήσει η συνεργασία μας.
Υπάγομαι στη Διεύθυνση Καταστήματος του κ. Γκουράσα. Από την πρώτη φορά που μίλησα μαζί του, δημιουργήθηκε μια θετική ατμόσφαιρα που με βοήθησε και συνεχίζει να με βοηθά στο να προχωρήσω και να αποδώσω επαγγελματικά. Ιδιαίτερα τώρα, στην παρατεταμένη περίοδο του περιορισμού της κατ’ ιδίαν επαφής λόγω της πανδημίας, η ψυχική μας διάθεση είναι το κριτήριο της επιτυχίας.  

Δραστηριοποιούμαι στην περιοχή της Ρόδου και ο κύριος κλάδος ενασχόλησής μου είναι ο κλάδος Υγείας. Σε ένα ακριτικό νησί όπως είναι η Ρόδος, οι παροχές υγείας ιδιαίτερα σε σοβαρά ή πολύπλοκα περιστατικά είναι περιορισμένες και η ανάγκη για μετάβαση στα μεγάλα νοσοκομεία της Αθήνας είναι επιτακτική. Η ιδιωτική ασφάλιση υγείας είναι η κύρια διέξοδος, για να μπορέσει κάποιος να αντεπεξέλθει στο σημαντικό αυτό κόστος με αξιοπρέπεια και ποιότητα υπηρεσιών. Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο λειτουργεί στην αποτροπή των αρνητικών οικονομικών συνεπειών που επιφέρει ένα πρόβλημα υγείας. Δεν υπάρχει όμως μεγαλύτερη ικανοποίηση από το «ευχαριστώ» του πελάτη, όταν είσαι δίπλα σε εκείνον και στην οικογένειά του τη δύσκολη ώρα, όταν τους στηρίζεις και τους καθησυχάζεις ότι θα είσαι εδώ, για ό,τι και όποτε το χρειαστούν.

Τα προϊόντα που με βοήθησαν στην προσέγγιση πελατών και στην κάλυψη των αναγκών τους είναι τα προϊόντα του κλάδου Υγείας. Η Ευρωπαϊκή Πίστη προσφέρει μια ευρεία γκάμα Ισόβιων και Ετησίως Ανανεούμενων προγραμμάτων, τα οποία καλύπτουν τις τωρινές και μελλοντικές ανάγκες του ασφαλιζόμενου.
Ειδικότερα, υπάρχουν προγράμματα που προσφέρουν στους ασφαλισμένους πρόσβαση σε ποιοτική περίθαλψη, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε προσιτό κόστος. Εκτός από την πληρότητα των παροχών τους, δίνεται η δυνατότητα στην επιλογή των καλύψεων δημιουργώντας ένα value for money ασφαλιστικό πακέτο. Τα προγράμματα της Εταιρείας αποτελούν ένα ορθά δομημένο σύστημα παροχών με σεβασμό προς τον ασφαλισμένο για την εξασφάλιση ενός από τα σημαντικότερα αγαθά, της Υγείας μας!

Λεωνίδας Κουτρούλης

Ο λόγος στον συνεργάτη της Ευρωπαϊκής Πίστης

Είμαι στον ασφαλιστικό χώρο από το 1988. Πρώτα με μερική απασχόληση και από το 1991 με αποκλειστική απασχόληση. Από το 2015 λειτουργώ ως πράκτορας.
Μπήκα στον χώρο διότι πάντα πίστευα πως η ιδιωτική ασφάλιση είναι μια πράξη αγάπης και σεβασμού στην οικογένειά μου και στον συνάνθρωπο. Στην πορεία μου, βρέθηκαν άνθρωποι που με βοήθησαν να καταξιωθώ επαγγελματικά και σίγουρα τους οφείλω πολλά.

Με την Ευρωπαϊκή Πίστη συνεργάζομαι από το 2019. Αυτό που με έκανε να πάρω αυτή την απόφαση είναι, εκτός από το όνομα της Εταιρείας, η σιγουριά που αποπνέεται από την πορεία της Εταιρείας όλα τα χρόνια που δραστηριοποιείται στον χώρο. Επίσης, ο τρόπος αντιμετώπισης των συνεργατών της και φυσικά τα προϊόντα της, τα οποία είναι άκρως ανταγωνιστικά και κυρίως διότι απαντάνε στις ανάγκες των ασφαλισμένων. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που έπαιξε ρόλο στη συνεργασία μας ήταν η επικοινωνία και η κοινή γλώσσα με τους ανθρώπους της Εταιρείας.

Υπάγομαι στη Διεύθυνση Πωλήσεων του κ. Χρυσανθακόπουλου, με τον οποίο έχω άριστες σχέσεις και το κυριότερο είναι ότι μπορώ να επικοινωνήσω μαζί του οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, όταν χρειάζεται, για να μπορέσουμε να δώσουμε λύση στα τρέχοντα θέματα και σε έκτακτες καταστάσεις.
Προτεραιότητα δική μου αλλά και του κ. Χρυσανθακόπουλου είναι η επίλυση των προβλημάτων του πελάτη, διότι αυτό που μετράει στη σχέση Εταιρεία – Ασφαλιστής – Πελάτης είναι η αμεσότητα που πρέπει να υπάρχει στο τυχόν πρόβλημα του καθενός.

Δραστηριοποιούμαι στην Αττική και ασχολούμαι με όλους τους κλάδους, με έμφαση στον κλάδο Υγείας.

Τα προϊόντα που με έχουν βοηθήσει στην προσέγγιση πελατών και στην κάλυψη των αναγκών τους είναι τα νοσοκομειακά προγράμματα της Εταιρείας και αυτό διότι είναι έτσι δομημένα τα προγράμματα, για να μπορούν να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και κυρίως διότι είναι ξεκάθαρα ως προς τους όρους τους και πολύ έντιμα όσον αφορά το κόστος. Έτσι δίνουν τη δυνατότητα στον καθένα να επιλέξει αυτό που του ταιριάζει περισσότερο. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, να μπορούν όλοι να έχουν ιδιωτική ασφάλεια, γιατί με λίγα λόγια είναι η διατήρηση της αξιοπρέπειας του Ανθρώπου τη δύσκολη στιγμή.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας