Ο Κύκλος Επιτυχημένων Ασφαλιστών της MetLife για το 2018

7137
KEA Metlife 2018

Η MetLife ανακοίνωσε τα ονόματα των κορυφαίων ασφαλιστικών συμβούλων, οι οποίοι απαρτίζουν τον Κύκλο Επιτυχημένων Ασφαλιστών της εταιρείας για το 2018.

Ο Κύκλος Επιτυχημένων Ασφαλιστών έχει καθιερωθεί από τη MetLife έδω και τρεις δεκαετίες. Αποτελείται από επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους, οι οποίοι διακρίνονται για τις επιδόσεις και την επαγγελματική τους συμπεριφορά, τόσο εντός της εταιρίας όσο και ευρύτερα, στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η συμμετοχή στον Κύκλο Επιτυχημένων Ασφαλιστών της MetLife καθορίζεται από έναν συνδυασμό ποσοτικών και ποιοτικών κριτηρίων. Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται τα παραγωγικά αποτελέσματα που επιτεύχθηκαν στη διάρκεια του προηγούμενου έτους, αλλά και κριτήρια όπως ο υψηλός δείκτης διατηρισμότητας συμβολαίων και η άψογη επαγγελματική σταδιοδρομία του μέλους.

«Ο θεσμός του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών είναι μια έμπρακτη αναγνώριση στο πρόσωπο του επαγγελματία που θέτει και πετυχαίνει υψηλούς στόχους, με γνώση, με ταλέντο, με σκληρή δουλειά, αλλά πάνω από όλα με επαγγελματικό ήθος, ακεραιότητα και ευθύνη απέναντι στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται. Σε μια εποχή όπου οι ασφαλιστικές ανάγκες αυξάνονται και ο ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου γίνεται όλο και πιο σημαντικός, τα μέλη του Κύκλου αποτελούν σημείο αναφοράς για την MetLife αλλά και για το σύνολο του κλάδου», δήλωσε ο κ. Γιώργος Ζερβουδάκης, Επικεφαλής Face2Face Distribution και Employee Benefits της MetLife.


kea Metlife katalogos

 

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΝέα Περιβαλλοντική Πολιτική ανακοίνωσε η Generali
Επόμενο άρθροΗ ARAG έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της