Εκδηλώσεις

Η ARAG έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της

Την πίτα της για το 2018 έκοψε, στις 15 Φεβρουαρίου, η ARAG Ελλάδος παρουσία πλήθους συνεργατών της Υπηρεσίας Πωλήσεων, των συνεργαζόμενων δικηγόρων της περιοχής των Αθηνών, στελεχών συνεργαζόμενων ασφαλιστικών εταιρειών, καθώς και αντιπροσωπία της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος.

arag pitaΜε το βλέμμα στην Ακρόπολη στον μοντέρνο χώρο του  Hard Rock Café, σε ένα ζεστό και  γιορτινό  κλίμα, ο κ. Δημήτρης Τσεκούρας, νόμιμος εκπρόσωπος και Γενικός Δ/ντής της ARAG, καλωσόρισε το 2018 αναφερόμενος παράλληλα στις προκλήσεις της νέας χρονιάς με την έλευση των ιδιαίτερα πολύπλοκων νομοθετικών ρυθμίσεων που επηρεάζουν το κλάδο.

Πέραν της αναφοράς του στις Οδηγίες GDRP, IDD καθώς και στη Νομική Διαμεσολάβηση, ο κ. Τσεκούρας τόνισε την επιτακτική ανάγκη για ενημέρωση και προσαρμογή της ασφαλιστικής αγοράς στις εξελίξεις που επιβάλλει η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας, που με τη σειρά της διαμορφώνει τη συμπεριφορά και τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή. Ο κλάδος της  Νομικής Προστασίας μπαίνει δυναμικά στο 2018, με νέα, καινοτόμα προϊόντα που επιλύουν τα καθημερινά προβλήματα των καταναλωτών και ενισχύουν το εισόδημα των συνεργατών.

Ακολούθησε παρουσίαση της νέας διαφημιστικής καμπάνιας της ARAG, με την προβολή  διαφημιστικού σποτ με τίτλο «ARAG –  η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ σας είναι ΝΟΜΙΚΗ μας υπόθεση».  

Η εκδήλωση έκλεισε με θερμές ευχές για το 2018 και δεξίωση προς τους προσκεκλημένους.

arag pita

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας