Εκδηλώσεις

Ο HALA στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Βέλτιστων Πρακτικών στις Πραγματογνωμοσύνες της FUEDI

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ενώσεων Πραγματογνωμόνων και Διακανονιστών Ζημιών (FUEDI) πραγματοποίησε τη Γενική Συνέλευση του 2024 συνδυαστικά με το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Βέλτιστων Πρακτικών στις Πραγματογνωμοσύνες.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, ο κ. Giuseppe Degradi της AIPAI (The Italian Loss Adjustment Association) ολοκλήρωσε μια ανταποδοτική ετήσια θητεία ως Πρόεδρος της FUEDI (European Association of Loss Adjustment Associations) με μια Γενική Συνέλευση από την οποία παρήχθησαν υψηλά αποτελέσματα και ένα συνέδριο που ανάλυσε σε βάθος τις «Βέλτιστες πρακτικές στις πραγματογνωμοσύνες στην Ευρώπη».

Το συνέδριο δεν περιελάμβανε μόνο εκπροσώπους από τα 12 ευρωπαϊκά μέλη της FUEDI, αλλά και ασφαλιστές:

  • Omar El Idrissi της UnipolSai Assicurazioni S.p.A
  • Marcella Accoto του Chubb European Group SE
  • Bruno Masseloux της AXA Γαλλίας
  • Antonio Venir της General Global Corporate &; Commercial Italy
Ο HALA στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Βέλτιστων Πρακτικών στις Πραγματογνωμοσύνες της FUEDI
Από αριστερά οι κ.κ. Klaas Brand, FUEDI 2nd Vice President Netherlands, Omar El Idrissi of UnipolSai Assicurazioni S.p.A Italy, Giuseppe Degradi, Delivering FUEDI president Italy, Marcella Accoto of Chubb European Group SE Italy, Helena Evans, FUEDI Honorary Treasurer UK, και Stavros Dimopoulos, New incoming FUEDI president Greece.

Στη Γενική Συνέλευση (ΓΣ) συμμετείχαν τα μέλη της Young FUEDI (YF), που παρουσίασαν το θέμα της αναζήτησης και εξεύρεσης λύσεων για την προσέλκυση νέων ταλέντων στον συναρπαστικό ρόλο του πραγματογνώμονα. Η παρουσίασή τους έγινε σε όλη τη Γενική Συνέλευση. Η ΓΣ υποστήριξε ομόφωνα τη συνέχιση του έργου YF.

Η ΓΣ συγκέντρωσε, επίσης, την ενέργειά της στην ανάδειξη της σημασίας και των οφελών της FUEDI, τα οποία περιλαμβάνουν τη συνεργασία με άλλους σημαντικούς ευρωπαϊκούς φορείς, την υποστήριξη των ενώσεων μελών και την ανάδειξη της αφοσίωσης των μελών της FUEDI σε υψηλά επαγγελματικά και ηθικά πρότυπα.

Ο HALA στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Βέλτιστων Πρακτικών στις Πραγματογνωμοσύνες της FUEDI
Από αριστερά οι κ.κ. Malcolm Hyde, Γενικός Διευθυντής της FUEDI, Σταύρος Δημόπουλος, νέος επερχόμενος Πρόεδρος της FUEDI, και Giuseppe Degradi, απερχόμενος Πρόεδρος της FUEDI.

Ο κ. Giuseppe Degradi σχολίασε: «Είναι τιμή μου που υπηρέτησα ως πρόεδρος της FUEDI από την εκλογή μου στο Πόρτο τον Μάιο του 2023. Είμαι υπερήφανος που κατά τη διάρκεια της θητείας μου, η FUEDI συνέχισε να προοδεύει. Έχουμε επιτύχει μεγαλύτερη συσπείρωση και το συνέδριό μας αυτή την εβδομάδα ανέδειξε τη σημασία του ρόλου του Πραγματογνώμονα στην επίλυση τόσο των «καθημερινών» αξιώσεων, όσο και εκείνων που σχετίζονται με φυσικές καταστροφές».

Ο κ. Giuseppe πέρασε επίσημα την προεδρία του FUEDI στον κ. Σταύρο Δημόπουλο του HALA, του Ελληνικού Συλλόγου Πραγματογνωμόνων και Διακανονιστών Ζημιών. Ο κ. Σταύρος σχολίασε: «Είμαι πολύ περήφανος που ο HALA έχει αναλάβει αυτόν τον κεντρικό ρόλο στην ευρωπαϊκή αγορά των πραγματογνωμόνων. Διαπιστώσαμε το όφελος της συμμετοχής στη FUEDI, ιδίως με τη συνεχή επαγγελματική κατάρτιση, τη συγκριτική αξιολόγηση των προσόντων και την εστίαση στην πρόσληψη πραγματογνωμόνων της επόμενης γενιάς».

Ο HALA στο Ευρωπαϊκό Συνέδριο Βέλτιστων Πρακτικών στις Πραγματογνωμοσύνες της FUEDI
Από αριστερά οι κ.κ. Σταύρος Δημόπουλος, επερχόμενος Πρόεδρος της FUEDI, Giuseppe Degradi, απερχόμενος Πρόεδρος της FUEDI, και Malcolm Hyde, Γενικός Διευθυντής της FUEDI.

Διαβάστε επίσης: Στην Ελλάδα για το 2024 η προεδρία της FUEDI


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας