Διεθνή

Ο Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα, μετά από πρόσκληση του Ε.Ε.Α.

Ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Γαλλίας, κ. Φρανσουά Ολάντ, βρέθηκε στην Ελλάδα, προσκεκλημένος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, της ΓΣΕΒΕΕ και του Economist, προκειμένου να συμμετάσχει ως κεντρικός ομιλητής στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη Μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, το οποίο έλαβε χώρα το Σάββατο, 25/5/2024, στο Grand Hyatt Hotel.

Ο κ. Ολάντ, στο πλαίσιο της παραμονής του στην Αθήνα, συναντήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής, 27/05/2024, με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου.

Για την επίσκεψη του κ. Ολάντ στην Ελλάδα, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, δήλωσε:

«Αποτελεί τιμή για το Επιμελητήριο μας η αποδοχή της πρόσκλησης που αποστείλαμε στον π. Πρόεδρο της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ και η συμμετοχή του στο 2ο Ευρωπαϊκό Συνέδριο για τη Μικρομεσαία Επιχειρηματικότητα που συνδιοργανώνουμε με την ΓΣΕΒΕΕ και τον Economist. Ο κ. Ολάντ γνωρίζει άριστα τα ευρωπαϊκά δεδομένα και οι θέσεις του για την οικονομία και την πορεία των ΜμΕ στην Ε.Ε. έχουν ιδιαίτερη βαρύτητα. Το Ε.Ε.Α. θα συνεχίσει να εργάζεται για την προστασία και ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της χώρας καθώς αυτή είναι και η απαίτηση της κοινωνίας».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας