Εταιρείες

O CEO της MetLife Δημήτρης Μαζαράκης στο 6ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας

O CEO της MetLife Δημήτρης Μαζαράκης συμμετείχε στο 6ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, που οργανώθηκε πρόσφατα με μεγάλη επιτυχία.

Ο κ. Δ. Μαζαράκης πήρε μέρος σε πάνελ που συμμετείχαν CEO’s των σημαντικότερων Ασφαλιστικών  Εταιρειών της Ελληνικής Αγοράς και συζήτησαν με τους νέους για τις εξελίξεις στον κλάδο των Ασφαλειών, τις τάσεις της αγοράς, όπως και τις προοπτικές σταδιοδρομίας στον χώρο.

Μεταξύ άλλων, ο Διευθύνων Σύμβουλος της MetLife μίλησε για την εταιρεία, τα μελλοντικά σχέδιά και τις δεσμεύσεις της καθώς και για τον σημαντικό ρόλο της τεχνολογίας στην καθημερινότητα των εργαζομένων αλλά και του σύγχρονου Ασφαλιστικού Συμβούλου. 

Η MetLife συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά στο πολυσυνέδριο και υποδέχτηκε τους νέους σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με τους οποίους συζήτησε τα επαγγελματικά τους σχέδια και απάντησε σε ερωτήματά τους.

Γνωστά στελέχη μεγάλων εταιρειών μεταξύ των οποίων Διευθύνοντες Σύμβουλοι ελληνικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, καθηγητές Πανεπιστημίου, επιχειρηματίες επιτυχημένων Start-Ups, Communication & Digital Specialists και στελέχη Ανθρώπινου Δυναμικού βρέθηκαν εκεί να συζητήσουν για κλάδους όπως η Ναυτιλία, ο Τουρισμός, η Γεωργία, το Design, η Πληροφορική, τα Logistics, η Τραπεζική, η Τεχνολογία, τα Τρόφιμα, το Digital Marketing και να ενημερώσουν τους νέους για τις προοπτικές που προσφέρουν.

Το Πανόραμα οργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία για 6η συνεχή χρονιά υπό τη διεύθυνση του ιδρυτή του καθηγητή Ιορδάνη Λαδόπουλoυ. Στη φετινή εκδήλωση συμμετείχαν 4.000 επισκέπτες, στη πλειοψηφία τους νέοι και νέες ηλικίας 18-30 ετών, ενώ σημειώθηκε ρεκόρ δηλώσεων συμμετοχής για τα “Business Days 2016”. Μέσα από τον συγκεκριμένο θεσμό, οι φοιτητές έχουν την ευκαιρία να αντλήσουν γνώση και εμπειρίες από στελέχη μεγάλων επιχειρήσεων τις οποίες επισκέπτονται, μεταξύ των οποίων είναι και η MetLife.

Με τη συμμετοχή της αυτή, η MetLife επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον της για τα θέματα που απασχολούν τους νέους και τη δέσμευσή της να ανταποκρίνεται σε πρωτοβουλίες που υποστηρίζουν τη νεολαία και αναπτύσσουν τις γνώσεις που αφορούν την επαγγελματική αποκατάσταση και την καριέρα τους.

{gallery}EKDILOSEIS_2/EKDHLOSEIS-2016/metlife-panorama-epixeir{/gallery}

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας