Η Νομική Βιβλιοθήκη διοργανώνει το σεμινάριο Δικαστική γραφολογία – Δικαστική εξέταση εγγράφων: «Βασικές αρχές και μέθοδοι διερεύνησης γνησιότητας γραφής, υπογραφής και εγγράφων» την Τρίτη 28 & Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021 (17:00 – 21:00), με εισηγητή τον Νικόλαο Καλαντζή, Ειδικό Δικαστικό Γραφολόγο, Μεταπτυχιακό Δικαστικής Γραφολογίας MSc, MFSSoc, FSSocDip, Μεταπτυχιακό Εγκληματολογικών Επιστημών PgD, Ερευνητής Staffordshire University.

Η παρακολούθηση μπορεί να γίνει εξ αποστάσεως (live streaming ή On demand).

Στόχος του σεμιναρίου, όπως σημειώνεται στο δελτίο Τύπου, είναι να βοηθήσει στην εξοικείωση με τις αρχές και την εφαρμογή της Δικαστικής Γραφολογίας. Οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να διαχειριστούν αποτελεσματικά υποθέσεις που αφορούν γνησιότητα εγγράφων, ενώ θα γνωρίζουν ποιες σύγχρονες εξετάσεις μπορούν να αναζητήσουν από τους ειδικούς. Περαιτέρω οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν για τις Βιομετρικές Υπογραφές (Ψηφιακά Καταγεγραμμένες Υπογραφές ΨΗΚΥ – Digitally Captured Signatures) από πλευράς Δικαστικής Γραφολογίας, τη διαφοροποίησή τους από τις παραδοσιακές υπογραφές, το περιβάλλον λήψης και ελέγχου αυτών και την εν γένει διαχείριση τέτοιων ψηφιακών εγγράφων.

Το Σεμινάριο είναι σχεδιασμένο για νομικούς και εσωτερικούς ελεγκτές και αποσκοπεί στην εξοικείωσή με τις αρχές και την εφαρμογή της Δικαστικής Γραφολογίας. Η παρακολούθηση βοηθά στην καλύτερη διαχείριση και αναγνώριση υποθέσεων με πιθανότητα πλαστογραφίας και στη γνώση των δυνατοτήτων διερεύνησης γνησιότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη σελίδα του προγράμματος εδώ ή να στείλετε email στο [email protected] ή να καλέσετε στο 2103678971.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΈνταξη της Ευρωπαϊκής Πίστης στον δείκτη ESG του Χρηματιστηρίου Αθηνών
Επόμενο άρθροAffidea: Συνεργασία με τα Φροντιστήρια «ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ»