ΝΝ Οrange Genius: Ασφαλιστικό – επενδυτικό πρόγραμμα από την NN Hellas

950

Το NN Orange Genius, ένα ασφαλιστικό – επενδυτικό πρόγραμμα για όσους επιθυμούν ένα μελλοντικό εισόδημα, για τους ίδιους και την οικογένειά τους παρουσίασε, στις 14 Μαΐου, η NN Hellas. Πρόκειται για ένα νέο πρόγραμμα, το οποίο προσαρμόζεται στις ανάγκες του ασφαλισμένου και συνδυάζει εγγύηση επιστροφής ασφαλίστρων στη λήξη, με δυνατότητα υψηλών αποδόσεων.

Βασικό χαρακτηριστικό του NN Orange Genius είναι η ευελιξία και η ελευθερία που παρέχει στον ασφαλισμένο, ο οποίος έχει καταρχήν τη δυνατότητα να διακόψει παροδικά την καταβολή ασφαλίστρων, ενώ μπορεί επίσης να τα διαμορφώσει στα μέτρα του –αυξάνοντας ή μειώνοντάς τα, ανάλογα με τις ανάγκες του. Ένα επιπλέον σημαντικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα είναι ότι ο ασφαλισμένος έχει την ελευθερία να πραγματοποιεί έκτακτες καταβολές, όποτε το επιθυμεί. Τέλος, εξαιρετική δυναμική στο πρόγραμμα προσφέρει στον ασφαλισμένο η δυνατότητα της άμεσης ρευστοποίησης του Προσωπικού του Λογαριασμού, από την πρώτη κιόλας ημέρα, στο πλαίσιο και με το κόστος που ορίζεται στο πρόγραμμα.

«Για το NN Orange Genius ευφυΐα σημαίνει να επενδύεις με ασφάλεια, αφού βάσει του μηχανισμού του προσφέρει σταθερότητα και εγγύηση κεφαλαίου στη λήξη του. Η επενδυτική στρατηγική, που με συνέπεια εφαρμόζεται στο πρόγραμμα, προστατεύει τον ασφαλισμένο σε συνθήκες πτώσης των αγορών, ενώ παράλληλα προσφέρει τη δυνατότητα ανόδου της αξίας του προσωπικού του λογαριασμού, όταν οι αγορές κινούνται ανοδικά», τονίζεται στο σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας.

Στο ίδιο δελτίο επισημαίνεται ότι «“το “ευφυές” NN Orange Genius διατίθεται αποκλειστικά από το δίκτυο Ασφαλιστικών Συμβούλων της  NN Hellas, οι οποίοι διαθέτουν κορυφαία τεχνογνωσία και επαγγελματισμό, προσφέροντας αξιόπιστες συμβουλευτικές υπηρεσίες και άρτια ενημέρωση. Σε συνδυασμό με την πληροφόρηση που λαμβάνει από τον Ασφαλιστικό του Σύμβουλο για το NN Orange Genius, ο ασφαλισμένος μπορεί μέσω της σελίδας my.nnhellas.gr να ενημερώνεται απ’ ευθείας, καθημερινά και online για την αξία του Προσωπικού του Λογαριασμού, τις εγγυήσεις και τις χρεώσεις του προγράμματός του».

Προηγούμενο άρθροΟ Γ. Κώτσαλος μιλά περί “ναρκισσισμού και ηγεσίας” στους φοιτητές και αποφοίτους ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Πειραιά
Επόμενο άρθροΗ Ευρωπαϊκή Πίστη ενισχύει τις προσπάθειες του Ομίλου της Unesco Πειραιώς & Νήσων