Εταιρείες

NN Hellas: Για 7η χρονιά φιλοξενεί μαθητές στα γραφεία της, στο πλαίσιο του «Leaders for a Day»

Η NN Hellas συνεχίζει την έμπρακτη στήριξή της στη νέα γενιά μέσα από το πρόγραμμα «Leaders for a Day», σε συνεργασία με το JA Greece. 

Όπως επισημαίνεται στο δελτίο Τύπου, η NN Hellas, για 7η συνεχή χρονιά, καλωσόρισε στα κεντρικά της γραφεία 22 μαθητές γυμνασίου και λυκείου, από δημόσια σχολεία της Αθήνας και της περιφέρειας, με σκοπό να παρακολουθήσουν από κοντά την εργασιακή καθημερινότητα 22 στελεχών της εταιρείας και να ενημερωθούν για τις αρμοδιότητες του κάθε τμήματος. Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν μαζί τους, καθώς και με την Πρόεδρο ΔΣ και Διευθύνουσα Σύμβουλο, κα Φιλίππα Μιχάλη, για να ενημερωθούν για ζητήματα που θα τους απασχολήσουν στην άμεση επαγγελματική τους πορεία.

Με δράσεις πλήρως ευθυγραμμισμένες με τις αξίες «Νοιαζόμαστε, Είμαστε Ξεκάθαροι, Δεσμευόμαστε», η στήριξη της νέας γενιάς, καθώς και η εκπαίδευση των νέων, αποτελούν στρατηγικό πυλώνα κοινωνικής προσφοράς της εταιρείας. Συνεργάζεται με το JA Greece και μέσω του προγράμματος «My Career», που δημιουργήθηκε το 2019, παρέχει τη δυνατότητα στους μαθητές να ανακαλύψουν τις δεξιότητές τους ανάλογα με την προσωπικότητα και τα ενδιαφέροντά τους, μέσα από τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού, ενώ στηρίζει τη νεανική επιχειρηματικότητα μέσα από το πρόγραμμα «Διαγωνισμός Κοινωνικής Καινοτομίας», από το 2016. Οι νέοι, εξάλλου, αποτελούν το μέλλον και την ελπίδα για έναν καλύτερο κόσμο σε όλους τους τομείς! Για τον λόγο αυτόν, η NN Hellas δημιουργεί συνεχώς δράσεις και στέκεται δίπλα τους, βοηθώντας τους να πετύχουν τα όνειρα και τους στόχους τους.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας