ΝΝ Future Matters: Πρόγραμμα υποτροφιών από την NN Hellas

789

Η NN Hellas και ο Όμιλος NN υλοποιούν το πρόγραμμα υποτροφιών ΝΝ Future Matters, μέσω του οποίου δίνουν την ευκαιρία σε Έλληνες φοιτητές να ολοκληρώσουν τις μεταπτυχιακές σπουδές τους στην Ολλανδία στους τομείς των Οικονομικών και Διαχείρισης Ρίσκου.

Ο Όμιλος NN σχεδίασε το πρόγραμμα υποτροφιών ΝΝ Future Matters με στόχο τη δημιουργία οικονομικών ευκαιριών για τη νέα γενιά και τη στήριξη ευπαθών πληθυσμών στις κοινωνίες στις οποίες δραστηριοποιείται.

Μέσα σε τρία χρόνια, 13 Έλληνες φοιτητές έλαβαν υποτροφίες από το πρόγραμμα ΝΝ Future Matters, ενώ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019 η NN Hellas θα παρέχει υποτροφίες σε έξι ακόμη σπουδαστές από την Ελλάδα. Πέραν της οικονομικής ενίσχυσης του προγράμματος των υποτροφιών, κάθε ένας από τους επιλεγμένους φοιτητές καθοδηγείται και υποστηρίζεται από έναν executive σύμβουλο της NN, καθ’ όλη τη διάρκεια των μεταπτυχιακών σπουδών του.

Η Μαρία Μαριμπή, Ελληνίδα υπότροφος του προγράμματος ΝΝ Future Matters για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016, η οποία εργάζεται πλέον ως Research Fellow στο Geneva School of Business Administration της Ελβετίας, δήλωσε σχετικά με το πρόγραμμα: «Η υποτροφία ΝΝ Future Matters μου προσέφερε μία πραγματικά μοναδική ευκαιρία να σπουδάσω στην Ολλανδία και να αποκτήσω υψηλής ποιότητας εκπαίδευση σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, κάτι που με βοήθησε όχι μόνο να διευρύνω τους επιστημονικούς μου ορίζοντες και να αποκτήσω συγκριτικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, αλλά επίσης μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω σε επαφή με μία εκπληκτική κουλτούρα και να κάνω φίλους από όλο τον κόσμο».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πλήρες εύρος του προγράμματος ΝΝ Future Matters υπάρχουν διαθέσιμες και εδώ.

Προηγούμενο άρθρο«Προηγμένη κάλυψη από τον κυβερνοκίνδυνο» από την ERB Ασφαλιστικές Υπηρεσίες ΑΕΜΑ
Επόμενο άρθροΊση πρόσβαση στα δεδομένα των οχημάτων ζητά και η ΕΑΕΕ