Νέος Κανονισμός Πωλήσεων από την Ευρώπη Ασφαλιστική

230
Stathourou

Με νέο ανταγωνιστικό Κανονισμό Πωλήσεων για το δίκτυο συνεργατών της υποδέχτηκε τη νέα χρονιά η Ευρώπη Ασφαλιστική.

Ο Νέος Κανονισμός Πωλήσεων, εκτός των σημαντικών κινήτρων που προβλέπει, “προκαλεί” τους συνεργάτες να κατακτήσουν στο τέλος της χρονιάς ένα ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο μάρκας AUDI A1.

Όπως τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου της εταιρείας, ο Νέος Κανονισμός Πωλήσεων 2019 είναι κατανοητός, δίκαιος, διαφανής και ανταποδοτικός εστιάζοντας σε ποσοτικά και ποιοτικά κριτήρια που παρακινούν έναν επαγγελματία συνεργάτη να κατακτήσει υψηλούς παραγωγικούς στόχους, βελτιώνοντας σημαντικά τα εισοδήματά του.

Συγκεκριμένα ο Νέος Κανονισμός Πωλήσεων 2019:

  • Επιβραβεύει τη δραστηριότητα όλων των κλάδων
  • Παρέχει σημαντικό κίνητρο για την αύξηση της Νέας Παραγωγής αλλά και τη Διατήρηση του Χαρτοφυλακίου
  • Ανταμείβει το καλό αποτέλεσμα του Κλάδου Αυτοκινήτου
  • Ενισχύει τις διασταυρούμενες πωλήσεις μέσα από το Bonus Σύνθεσης Χαρτοφυλακίου
  • Παρακινεί την πρόσκτηση νέων εργασιών και ανανεώσεων συμβολαίων του Κλάδου Αυτοκινήτου.

Η κα Θεοδώρα Σταθούρου, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, Marketing και Εκπαίδευσης της Ευρώπη Ασφαλιστική, σε δήλωσή της για τον Νέο Κανονισμό Πωλήσεων, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε δυναμικά τη νέα χρονιά και να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα κίνητρα στους συνεργάτες μας.
To υψηλό επίπεδο αξιοπιστίας και φερεγγυότητας που διαθέτουμε εγγυάται την προσφορά υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης για τους πελάτες αλλά και τους συνεργάτες μας.  Πιστεύουμε ότι η ανταγωνιστικότητα των προϊόντων μας, η τιμολογιακή και εμπορική μας πολιτική μέσα από ένα διαφανές και δίκαιο πλαίσιο αμοιβών, ενισχύουν αποτελεσματικά την ποιοτική ανάπτυξη εργασιών στην Εταιρεία μας το 2019».

Προηγούμενο άρθροΚέρδη €412 εκατ. για την ERGO το 2018
Επόμενο άρθροΠοιοι θα οδηγήσουν το αυτοκίνητο της Ευρωπαϊκής Πίστης;