Νέο Παιδικό Πρόγραμμα Υγείας KinderCARE 99 από την Interlife

2452
Interlife KidsCare

Ένα νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα, το KINDERCARE 99, δημιούργησε και προωθεί στην αγορά η Interlife Ασφαλιστική, λαμβάνοντας υπόψη τη δραματική συρρίκνωση του εισοδήματος μεγάλου μέρους της ελληνικής κοινωνίας λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και με κίνητρο την πρόσβαση σε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες των ανθρώπων που πλήττονται περισσότερο.

Όπως επισημάνεται σε σχετικό δελτίο τύπου, πρόκειται για ένα πρόγραμμα με ιδιαίτερα χαμηλό ασφάλιστρο που προσφέρει αξία τόσο στους ασφαλιζόμενους όσο και στην κοινωνία συνολικά ενώ, αντανακλά το κοινωνικό πρόσωπο της εταιρείας, αφού παρέχει στους γονείς τη δυνατότητα να προσφέρουν στα παιδιά τους υψηλής ποιότητας ιατρική φροντίδα για να προασπίσουν το πολυτιμότερο αγαθό, την Υγεία.

Με ετήσιο κόστος μόνο 99€, (8,25€ μηνιαίως) προσφέρει τις απαιτούμενες καλύψεις νοσηλείας παιδιών με πρόσβαση σε συνεργαζόμενες Ιδιωτικές Κλινικές (Ευρωκλινική Παίδων, Ευρωκλινική Αθηνών, Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης, Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, ΙΑΣΩ Παίδων), που παρέχουν υψηλής ποιότητας νοσηλευτικές και διαγνωστικές υπηρεσίες με στόχο πάντα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των ασθενών.

Το νέο Πρόγραμμα KinderCARE 99 εξασφαλίζει ποιοτική φροντίδα υγείας για πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια περίθαλψη και παρέχεται σε παιδιά από 30 ημερών έως 18 ετών, ενώ ανανεώνεται μέχρι τη συμπλήρωση των 25 ετών.

Αναλυτικότερα το πρόγραμμα παρέχει:

  • Νοσοκομειακή Περίθαλψη

Σε περίπτωση εισαγωγής του ασφαλισμένου σε κλινική, η εταιρεία καλύπτει νοσηλεία σε Β’ θέση  νοσηλείας και μέχρι του ποσού των 40.000€ ετησίως. Επίσης καλύπτονται ημερήσια έξοδα για δωμάτιο και τροφή, δαπάνες Μονάδας Αυξημένης Φροντίδας και Μονάδας Εντατικής Θεραπείας, έξοδα αμοιβής χειρουργού και αναισθησιολόγου καθώς και δαπάνες ασθενοφόρου.

  • Απεριόριστες ΔΩΡΕΑΝ Ιατρικές Επισκέψεις για Επείγοντα Περιστατικά
  • Προγραμματισμένες Ιατρικές Επισκέψεις ΔΩΡΕΑΝ ή/και σε προνομιακές τιμές
  • ΔΩΡΕΑΝ Διαγνωστικές Εξετάσειςαξίας 200€ ανά περιστατικό για περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα, το κόστος των οποίων υπολογίζεται βάσει τιμοκαταλόγου Δημοσίου (ΦΕΚ)
  • Έκπτωση 70% στα έξοδα για Μικρές Επεμβάσεις και Ιατρικές Πράξεις που πραγματοποιούνται στα Εξωτερικά Ιατρεία των συνεργαζόμενων κλινικών.

Το Πρόγραμμα KinderCARE 99, όπως όλα τα προγράμματα της Interlife,  διατίθεται πανελλαδικά μέσω του δικτύου των 1.700 ασφαλιστικών συνεργατών της εταιρείας.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το KinderCARE 99:

 http://www.interlife-programs.gr/kindercare99/

Προηγούμενο άρθροS. Balbinot: Οι ασφαλιστικοί κανόνες της ΕΕ πρέπει να είναι φιλικοί προς την ψηφιακή τεχνολογία
Επόμενο άρθροΤι επισημαίνει ο ΣΑΔΧ για τον εντοπισμό ανασφάλιστων οχημάτων