Οι κ.κ. Θρασύβουλος Σοφός, Γιάννης Παπουτσάς και Γιώργος Σοφός.

Ένα καταξιωμένο στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς, ο κ. Γιάννης Παπουτσάς, αναλαμβάνει Δ/ντής Πωλήσεων Εταιρικού Δικτύου στη Sofos Insurance Agency.

Η συγκεκριμένη θέση, η οποία εισέρχεται δυναμικά στο οργανόγραμμα της εταιρείας, αποτελεί καινοτομία, καθώς για πρώτη φορά η Διοίκηση επενδύει στρατηγικά στη δημιουργία δικτύου που θα διαθέτει αποκλειστικά τα προϊόντα της.

Με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει ο κ. Παπουτσάς στον Τομέα των Πωλήσεων, καθώς και την εξειδίκευσή του στην ανάπτυξη εταιρικών δικτύων, θεωρείται ότι θα συμβάλει θετικά όχι μόνο στην προσέγγιση νέων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών αλλά και στη συνολική αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας.

Ο κ. Θρασύβουλος Σοφός, Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων και Μέλος Δ.Σ. της Sofos Insurance Agency, υπογραμμίζει χαρακτηριστικά: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι, που ένα τόσο σημαντικό στέλεχος της ασφαλιστικής αγοράς ενσωματώνεται στον οργανισμό μας.

Η τεχνογνωσία καθώς και η δεδομένη εμπειρία που διαθέτει, ειδικότερα στον Κλάδο Ζωής & Υγείας, θα συνεισφέρουν τα μέγιστα, έτσι ώστε η εταιρεία να ενισχυθεί σε έναν τόσο νευραλγικό τομέα. Προσηλωμένοι στους στόχους που έχουμε θέσει για την επόμενη τριετία, η επένδυση σε καταρτισμένο προσωπικό με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα, καθώς και οι συνεχείς τεχνολογικές αναμορφώσεις, αποτελούν προτεραιότητα».

Ο κ. Γιώργος Σοφός, Γενικός Διευθυντής Οργάνωσης και Αντιπρόεδρος Δ.Σ. της εταιρείας, επισημαίνει από την πλευρά του τα εξής: «Η Sofos Insurance Agency ενισχύεται ακόμα περισσότερο στον τομέα των ασφαλίσεων Ζωής και Υγείας, με την ένταξη του κ. Γιάννη Παπουτσά στον οργανισμό μας, ενός στελέχους που εκτιμά τις αξίες που πρεσβεύει η εταιρεία μας. Ο κ. Παπουτσάς έχει αναλάβει να επικοινωνήσει το όραμά μας και τη χρηστικότητα των ποιοτικών υπηρεσιών που προσφέρουμε στο ευρύ κοινό της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, με στρατηγική έμφαση στα προϊόντα Ζωής και Υγείας».

Ο κ. Γιάννης Παπουτσάς* δήλωσε τα ακόλουθα, σχετικά με την ανάληψη των νέων του καθηκόντων:

«Τα ποσοτικά και ποιοτικά επιτεύγματα της Sofos Insurance Agency μπορεί ο οποιοσδήποτε να τα ανακαλύψει εύκολα, είτε στην καινοτόμο ιστοσελίδα της εταιρείας είτε σε πρόσφατες δημοσιεύσεις του κλαδικού τύπου. Πολύχρονη ιστορία, δυναμικό παρόν και προπάντων βέβαιο και ευοίωνο μέλλον. Είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά η ένταξή μου στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, διότι, εκτός από τα παραπάνω, μοιραζόμαστε κοινά οράματα, αρχές και αξίες, όπως συνέπεια, αξιοπιστία, επένδυση στην καινοτομία και, πάνω απ’ όλα, σεβασμό στον πελάτη και τον συνεργάτη, μέσα από την επί της ουσίας ανθρωποκεντρική προσέγγιση. Αυτές τις αρχές φιλοδοξούμε να μεταλαμπαδεύσουμε στους επαγγελματίες που οραματίζονται τον εαυτό τους στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, σε ένα ελκυστικό περιβάλλον με ποιότητα εργασιών, πιστότητα σχέσης με την εταιρεία, άμεση εξυπηρέτηση και υποστήριξη, πρωτοποριακά ψηφιακά εργαλεία, συνεχή εκπαίδευση, δυνατότητες πολλαπλών επιλογών και πλήρη ανεξαρτησία. Αυτά είναι τα συστατικά που συνθέτουν τη Sofos Insurance Agency».

* Ο κ. Γιάννης Παπουτσάς είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων και Ευρωπαϊκών Σπουδών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται πάνω από 30 χρόνια στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης, για τις εταιρείες Αγροτική Ζωής, ΑΤΕ Ασφαλιστική και ERGO. Μιλάει Αγγλικά και έχει παρακολουθήσει πλήθος ασφαλιστικών συνεδρίων και σεμιναρίων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, με διακρίσεις στα δύο ετήσια προγράμματα του ΕΙΑΣ, στο ασφαλιστικό και το χρηματοοικονομικό. Πάνω από 25 χρόνια εργάζεται για τις Πωλήσεις, σε διάφορες θέσεις ευθύνης, ενώ επί 10 έτη υπήρξε Διευθυντής Πωλήσεων του Εταιρικού Δικτύου της ΑΤΕ Ασφαλιστικής και αργότερα της ERGO. Υπήρξε μέλος της Ελλαδοκυπριακής Επιτροπής της LIMRA, της οποίας τη διετία 2016 – 2017 διετέλεσε Α΄ Αντιπρόεδρος.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News