Νέα καινοτόμα υπηρεσία από την ΑΧΑ και την Uber

830

Η ΑΧΑ συνεργάζεται με την Uber και απαλλάσσει τους ασφαλισμένους της από το άγχος να φτάσουν χωρίς ταλαιπωρία στον προορισμό τους μετά από ένα οδικό ατύχημα.

Κύριο μέλημα της ΑΧΑ, όπως επισημαίνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, είναι να αποτελεί έναν πραγματικό σύμμαχο για όσους την εμπιστεύονται για την προστασία τους, στηρίζοντάς τους ουσιαστικά τη στιγμή που αντιμετωπίζουν μια δύσκολη στιγμή και αφαιρώντας, κατά το δυνατόν, έγνοιες από τις έγνοιες τους.

Στο πλαίσιο αυτό η εταιρεία συνεργάζεται, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με την Uber και προσφέρει στους ασφαλισμένους αυτοκινήτου δωρεάν μεταφορά από τον τόπο του ατυχήματος στον προορισμό τους, σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματός τους μετά από ένα οδικό ατύχημα. Εάν ο ασφαλισμένος έχει επιλέξει και την κάλυψη Οδικής Βοήθειας, έχει τη δυνατότητα πρόσβασης στην υπηρεσία και όταν το όχημα του ακινητοποιηθεί λόγω μηχανικής βλάβης.

Αξιοποιώντας την πανευρωπαϊκή συνεργασία της με την Uber, την κορυφαία εταιρεία άμεσων και ασφαλών μετακινήσεων, η ΑΧΑ Ελλάδος σχεδίασε αυτή τη νέα υπηρεσία στοχεύοντας να εξασφαλίσει για τους πελάτες της όχι μόνο τη μετακίνησή τους αλλά και την ποιότητά της. Η συγκεκριμένη υπηρεσία, η οποία προς το παρόν, θα καλύπτει συμβάντα αποκλειστικά εντός του νομού Αττικής, ενεργοποιείται τη στιγμή του περιστατικού όταν ο ασφαλισμένος ενημερώσει ότι επιθυμεί τη δωρεάν μεταφορά του με όχημα Uber σε σημείο της επιλογής του.

Η ΑΧΑ, που διακρίνεται για την επιδίωξή της να αξιοποιεί την τεχνολογία για να ανταποκρίνεται έμπρακτα στις ανάγκες των ασφαλισμένων της, κάνει ένα επιπλέον βήμα αναβάθμισης των ήδη σημαντικών εργαλείων που προσφέρει για την αντιμετώπιση μιας ζημιάς, χάρις στη συνεργασία της με την Uber.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της AXA Ελλάδος, κ. Ερρίκος Μοάτσος, δήλωσε για τη συνεργασία αυτή: «Η στιγμή της αποζημίωσης αποτελεί αφετηρία του συνολικού επιχειρηματικού σχεδιασμού μας στην ΑΧΑ Ελλάδας, καθώς αντιλαμβανόμαστε πόσο σημαντική είναι για όσους μάς εμπιστεύονται για την ασφάλισή τους. Αξιοποιούμε τις πολλαπλές προεκτάσεις της τεχνολογίας και τις συνέργειες με άλλους οργανισμούς και βελτιώνουμε συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχουμε στους ασφαλισμένους μας, με στόχο να τηρούμε με ακεραιότητα κάθε δέσμευσή μας και να στηρίζουμε τις πολλαπλές ανάγκες τους όταν διαχειρίζονται έναν κίνδυνο. Στο εγχείρημα αυτό ενώνουμε δυνάμεις με την Uber, μία Εταιρεία που νοιάζεται εξίσου για την ασφάλεια και την παροχή υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών, με στόχο την πιο ήρεμη, άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση ενός οδικού ατυχήματος ή μίας μηχανικής βλάβης».

Προηγούμενο άρθροΕπικουρικό Κεφάλαιο: Νέα Διαχειριστική Επιτροπή
Επόμενο άρθροΈλεγχος βιταμίνης D από τον Όμιλο Affidea για όλο τον Ιούλιο