Διαμεσολαβούντες

Νέα καινοτόμα υπηρεσία Sofos Click n’ Pay

Η Sofos Insurance Agency προσφέρει τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία Sofos Click n’ Pay, μία σύγχρονη πλατφόρμα, με την οποία παρέχεται η δυνατότητα αποστολής  ηλεκτρονικών ειδοποιήσεων πληρωμής στους πελάτες των συνεργατών της, για άμεση εξόφληση των ανανεώσεών τους μέσω της υπηρεσίας Viber.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σχετικό δελτίο Τύπου, η νέα υπηρεσία της Sofos Insurance Agency προσφέρει στους συνεργάτες τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

  1. Άμεση ενημέρωση: Λαμβάνουν πληροφορίες για τις έγκαιρες πληρωμές των ανανεώσεών τους.
  2. Εύκολη Διαχείριση: Ο πελάτης παρακολουθεί όλες τις πληρωμές των συμβολαίων του μέσα από μια ενιαία ηλεκτρονική πλατφόρμα, απαλλάσσοντας τον συνεργάτη  από επιπλέον εργατοώρες και διαδικασίες.
  3. Αξιοπιστία και καινοτομία: Ο συνεργάτης εξασφαλίζει ότι δεν θα χαθεί καμία σημαντική πληρωμή, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της Sofos Insurance Agency.

Η διαδικασία είναι απλή και σύντομη:

Ο πελάτης λαμβάνει στο κινητό του ένα μήνυμα μέσω Viber με όλες τις χρήσιμες πληροφορίες του συμβολαίου του (αρ. συμβολαίου, χρήση, ποσό πληρωμής, στοιχεία συνεργάτη), ενώ μπορεί να εξοφλήσει το συμβόλαιό του με ένα μόνο click και σε λίγα μόνο δευτερόλεπτα μέσω Google Pay, Apple pay, Ιris payments, χρεωστική κάρτα.

Εναλλακτικά, δίνεται στον πελάτη η δυνατότητα λήψης του ειδοποιητηρίου με κωδικό πληρωμής RF, όπως αυτός αναγράφεται, για να προχωρήσει άμεσα στην εξόφληση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου του.

Στη συνέχεια ο πελάτης λαμβάνει στο email του το ασφαλιστήριο συμβόλαιο, ενώ ταυτόχρονα ενημερώνεται και ο συνεργάτης για την εξόφλησή του.

Όπως επισημαίνει χαρακτηριστικά η Sofos Insurance Agency, «η νέα υπηρεσία Sofos Click nPay αποτελεί μία ακόμη προηγμένη υπηρεσία του Οργανισμού μας, που υλοποιήθηκε χάρις στην υψηλή τεχνογνωσία μας και στη διάθεσή μας για επένδυση σημαντικού χρόνου και πόρων.

Απώτερος σκοπός της υπηρεσίας είναι να δοθεί ένα ακόμη σημαντικό εργαλείο στα χέρια των συνεργατών μας, αποδεικνύοντας έτσι έμπρακτα την πάγια δέσμευσή μας, για έμφαση στην τεχνολογική εξέλιξη και την ποιοτική εξυπηρέτησή τους, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η παροχή της νέας μας υπηρεσίας προσφέρεται δωρεάν».

Οι συνεργάτες μπορούν εύκολα να δηλώσουν συμμετοχή στη νέα υπηρεσία Sofos Click n’ Pay επικοινωνώντας με το τμήμα εξυπηρέτησης συνεργατών της Sofos Insurance Agency.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας