Η κα Ελίνα Παπασπυροπούλου διαδέχεται την κα Μαργαρίτα Αντωνάκη στη θέση της Γενικής Διευθύντριας της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ).

Στο δελτίο τύπου που εξέδωσε η ΕΑΕΕ αναφέρει σχετικά με τις διοικητικές αλλαγές:

Στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΕΕ, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 28 Ιανουαρίου 2022, ανακοινώθηκε η αποχώρηση της κας Μαργαρίτας Αντωνάκη από τη θέση της Γενικής Διευθύντριας.

Μετά από έναν επιτυχημένο κύκλο 27 χρόνων στη Γενική Διεύθυνση της ΕΑΕΕ και 50 ετών συνολικά στην ασφαλιστική αγορά, ήρθε η ώρα της συνταξιοδότησης. Σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΑΕΕ ευχαρίστησε θερμά την κα Αντωνάκη για τη μακρόχρονη προσφορά της στην ΕΑΕΕ και τον θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Τη θέση της Γενικής Διευθύντριας της ΕΑΕΕ αναλαμβάνει από 1.4.2022 η κα Ελίνα Παπασπυροπούλου. Η κα Παπασπυροπούλου είναι καταξιωμένο στέλεχος με εμπειρία άνω των 25 ετών στον ασφαλιστικό κλάδο. Απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, έχει υπηρετήσει σε θέσεις ευθύνης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά.

Η κα Αντωνάκη θα παραμείνει στην ΕΑΕΕ για διάστημα 6 μηνών από την ανάληψη καθηκόντων της νέας Γενικής Διευθύντριας, προκειμένου να διασφαλιστεί η ομαλή προσαρμογή.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροARAG Hellas: Δίπλα στους πληγέντες από την κακοκαιρία «ΕΛΠΙΔΑ»
Επόμενο άρθροΑσφαλιστικός Γονέας: Στο €1,2 εκ. η επιστροφή ασφαλίστρων