Ασφαλιστικός Γονέας: Στο €1,2 εκ. η επιστροφή ασφαλίστρων

751

Οι κάτοχοι του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας της Ευρωπαϊκής Πίστης εξασφάλισαν €1,2 εκ. το 2021, ως επιστροφή ασφαλίστρων μέσα από τις αγορές τους.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, οι κάτοχοι του προγράμματος Ασφαλιστικός Γονέας εξασφάλισαν το ποσό αυτό κάνοντας τις καθημερινές τους αγορές στις συμβεβλημένες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις.

Το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας παρέχεται δωρεάν και αποκλειστικά από την Ευρωπαϊκή Πίστη σε όλη την κοινωνία και όλα αυτά τα χρόνια έχει αναπτύξει συνεργασίες με περισσότερες από 100 κορυφαίες επιχειρήσεις σε ένα δίκτυο με πάνω από 2000 σημεία εξυπηρέτησης.

Ενδεικτικά, στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι εταιρείες Σκλαβενίτης, Μασούτης, EKO, BP, Revoil, Πλαίσιο, Avis, Vodafone, Market In, Notos, Sephora, BSB, Lynne, Pet City, ΗΡΩΝ, G4S κ.α., μέσω των οποίων οι κάτοχοι του προγράμματος μπορούν να διαμορφώσουν οι ίδιοι, ανάλογα με τις καθημερινές τους αγορές:

  • Τα ασφάλιστρα που καταβάλλουν σε οποιοδήποτε υπάρχον ή μελλοντικό ασφαλιστήριο συμβόλαιό τους στην Ευρωπαϊκή Πίστη.
  • Τις δωρεάν αγορές στην οικογένειά τους, σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλεια ζωής τους από ατύχημα μέχρι και για 12 μήνες.

Για να το αποκτήσει κάποιος το πρόγραμμα Ασφαλιστικός Γονέας ή για να δει περισσότερες πληροφορίες, μπορεί να επισκεφθεί το www.asfalistikosgoneas.gr, να κατεβάσει δωρεάν το App του προγράμματος, ή να απευθυνθεί σε έναν από τους 5.550 συνεργάτες της Α.Ε.Γ.Α. Ευρωπαϊκή Πίστη σε ολόκληρη την Ελλάδα.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΝέα Γενική Διευθύντρια της ΕΑΕΕ η κα Ελίνα Παπασπυροπούλου
Επόμενο άρθροΔύναμις Ασφαλιστική: Ο κ. Θωμάς Τόλης νέος Διευθυντής Ανάπτυξης Δικτύου