Διαμεσολαβούντες

Νέα αποκλειστική συνεργασία της Brokins με την Caravela Companhia de Seguros

Η Brokins, γιορτάζοντας φέτος 40 επιτυχημένα χρόνια στην Ελληνική αγορά, ανακοίνωσε τη νέα αποκλειστική της συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία Caravela Companhia de Seguros.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η Caravela είναι μια εταιρεία γενικών ασφαλίσεων, με έδρα τη Λισαβώνα της Πορτογαλίας, η οποία δημιουργήθηκε το 2014 μετά από συγχώνευση τριών μικρότερων ασφαλιστικών εταιρειών, με πολυετή παρουσία στην πορτογαλική αγορά, και στοχεύει στην παροχή ασφαλιστικών προϊόντων και λύσεων κυρίως σε ιδιώτες πελάτες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις.

Η εταιρεία διαθέτει πολύ υψηλό περιθώριο φερεγγυότητας και έχει, σε συνεργασία με τους μετόχους της, εκπονήσει ένα φιλόδοξο επιχειρηματικό σχέδιο επέκτασης σε διάφορες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Μετά τη Γαλλία, όπου ήδη έχει παρουσία με ελεύθερη παροχή υπηρεσιών, επέλεξε να συνεργαστεί αποκλειστικά με τη Brokins στην Ελλάδα, ξεκινώντας από τη διάθεση προϊόντων ασφάλισης αυτοκινήτων. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, θα επεκταθεί η συνεργασία και στους κλάδους περιουσίας και ευθυνών.

Το χαρτοφυλάκιο ασφάλισης αυτοκινήτων, που θα δημιουργήσει στην Ελλάδα, θα είναι αντασφαλισμένο σε μια ομάδα εταιρειών που απαρτίζεται από κορυφαίους διεθνείς αντασφαλιστικούς ομίλους, με ηγέτη την Axis Re.

Στη νέα αυτή συνεργασία έχουν δημιουργήσει διαφορετικά πακέτα καλύψεων, με πολύ ανταγωνιστικά ασφάλιστρα, νέες πρωτοποριακές καλύψεις, αλλά και διαφορετικά επίπεδα απαλλαγών, ώστε να καλύψει κάθε ανάγκη των πελατών και φυσικά άμεση έκδοση συμβολαίων μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας.

Η Brokins, θέτοντας ως πρωταρχικό στόχο την προάσπιση των συμφερόντων των πελατών και συνεργατών της, προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια υψηλού επιπέδου ασφαλιστικές υπηρεσίες, με αποκλειστικά και ανταγωνιστικά προϊόντα, τεχνολογία αιχμής, ταχύτατη εξυπηρέτηση και αξιοπιστία.

Σε μια αγορά που αλλάζει με πολύ γοργό ρυθμό, το μεγαλύτερο προτέρημα που μπορεί να διαθέτει κάποιος οργανισμός, είναι η πρόβλεψη των μελλοντικών εξελίξεων και η ταχύτητα προσαρμογής στις νέες συνθήκες. Η Brokins έχει επανειλημμένα αποδείξει ότι είναι ικανή να το πράττει και με βασικό πυλώνα τους ανθρώπους της, το έμπειρο και αφοσιωμένο προσωπικό της και τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και την εμπιστεύονται, θα συνεχίσει να προσφέρει για πολλά χρόνια ακόμη τις υπηρεσίες της στους καταναλωτές που την τιμούν με την επιλογή τους.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας