Στη Συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2021, εκλέχθηκε ως Αντιπρόεδρος ο κ. Νίκος Μακρόπουλος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική και Εντεταλμένος Σύμβουλος παρά τω Δημάρχω Ανάπτυξης, Επιχειρηματικότητας, Επενδύσεων & Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων του Δήμου Αθηναίων.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο σχετικό δελτίο Τύπου, το Δ.Σ. έκανε αποδεκτή την παραίτηση, για λόγους υγείας, του Προέδρου του κ. Φώτη Προβατά και εξέλεξε ομόφωνα ως νέο Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου τον κ. Άγγελο Καρακώστα, Γενικό Διευθυντή της COSCO Shipping Lines (Greece) S.A., Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της ΟΛΠ Α.Ε. και, επίσης ομόφωνα, ως Επίτιμο Πρόεδρο τον κ. Φώτη Προβατά.

Το Δ.Σ. προχώρησε επίσης στην αναδιάρθρωση της Εκτελεστικής του Επιτροπής. Εκτός από την εκλογή του κ. Μακρόπουλου ως Αντιπροέδρου, εξέλεξε ως Γενικό Γραμματέα τον κ. Σωτήρη Μπρέγιαννο, Δικηγόρο, CEO της Σ.Ν. Μπρέγιαννος – Γ.Ν. Μπρέγιαννος και Συνεργάτες Α.Ε.Δ.Ε., και ως Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέα την κα Βίκυ Αθανάσογλου, Δικηγόρο, CEO της VAP LAW Offices.

Τέλος, εξέλεξε ως νέο μέλος του Δ.Σ. τον κ. Νικόλα Βερνίκο, Εφοπλιστή, Αντιπρόεδρο του Διεθνούς Οικονομικού Επιμελητηρίου του Δρόμου του Μεταξιού (Πεκίνο- Σιάν) και Επίτιμο Πρόεδρο του Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου (ICC Hellas).

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας, έχει ως εξής:

Ν. Μακρόπουλος: Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Ελληνο-Κινεζικής Οικονομικής Συνεργασίας

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΕθνική Ασφαλιστική: Τίμησε τους συνεργάτες του Elite Club Μεσιτών – Πρακτόρων
Επόμενο άρθροΣτις 6 Δεκεμβρίου οι εκλογές του ΣΥΑΕ