MyAXA Doctor: νέα καινοτόμα υπηρεσία από την ΑΧΑ

1641

H ΑΧΑ αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες για να εξασφαλίσει άμεσες και αξιόπιστες απαντήσεις σε ερωτήσεις υγείας που απασχολούν τους ασφαλισμένους της.

Το MyAXA Doctor, μία νέα πρωτοποριακή υπηρεσία υγείας, προσφέρει στους ασφαλισμένους της η ΑΧΑ, εξασφαλίζοντάς τους μία απλή και γρήγορη εμπειρία προστασίας. Χάρις σε αυτήν οι κάτοχοι του νοσοκομειακού προγράμματος «Mediσυν 3» μπορούν να επικοινωνούν με συνεργαζόμενο γιατρό, όπου κι αν βρίσκονται, σε Ελλάδα και εξωτερικό, με μια ιδιαίτερα εύκολη διαδικασία.

Μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη εφαρμογή για smartphones ο ασφαλισμένος καλεί με βιντεοκλήση ή τηλεφωνικά έναν γιατρό και λαμβάνει τις πρώτες ιατρικές συμβουλές από το σημείο που βρίσκεται! Η υπηρεσία προσφέρεται σε συνεργασία με την Teladoc Health, παγκόσμιο ηγέτη στις εξ αποστάσεως υπηρεσίες υγείας που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2013.

Με την υπηρεσία MyAXA Doctor, ο γιατρός μπορεί να απαντήσει σε ερωτήματα που αφορούν την κατάσταση της υγείας του ασφαλισμένου, να τον καθοδηγήσει για την επίλυση του θέματος που τον απασχολεί και να δώσει γραπτό ενημερωτικό σημείωμα. Επίσης, μπορεί να τον καθοδηγήσει σε θέματα πρόληψης ή και να προχωρήσει σε διάγνωση και σύσταση θεραπείας για κοινές ασθένειες, παρέχοντες τις αντίστοιχες οδηγίες και συμβουλές.

Επιπλέον, εάν κριθεί απαραίτητο από το γιατρό, μπορεί να δοθεί παραπεμπτικό για τη διενέργεια εξετάσεων και για χορήγηση φαρμακευτικής αγωγής (το χορηγούμενο κάθε φορά παραπεμπτικό είναι αποκλειστικά ιδιωτικό και παρέχεται και λειτουργεί ανεξάρτητα από τον κρατικό Ασφαλιστικό Φορέα).

Τέλος, ο ασφαλισμένος έχει τη δυνατότητα να αποστείλει στον συνεργαζόμενο γιατρό αποτελέσματα εξετάσεων προς εκτίμηση, είτε μέσω email είτε μέσω της ίδια της εφαρμογής MyAXA Doctor.

Η υπηρεσία δεν αφορά προς το παρόν την αντιμετώπιση επείγοντος περιστατικού, ενώ η επικοινωνία με τον γιατρό πραγματοποιείται από Δευτέρα έως και Παρασκευή, από τις 9:00 π.μ. μέχρι τις 7:00 μ.μ. και μπορεί να γίνει με τρεις τρόπους:

  • Τηλεφωνικά, καλώντας στην Γραμμή Υγείας στο 801 111 222 333 από σταθερό με αστική χρέωση, ή στο 210 72 68 000 από σταθερό ή κινητό τηλέφωνο.
  • Με βιντεοκλήση μέσω της εφαρμογή MyAXA Doctor.
  • Με επιστροφή κλήσης μέσω της υπηρεσίας «call back» στην εφαρμογή.

Η εφαρμογή MyAXA Doctor διατίθεται δωρεάν από το Apple Store και το Google Play.

Η υπηρεσία MyAXADoctor εντάσσεται στις νέες υπηρεσίες που λάνσαρε πρόσφατα η ΑΧΑ και οι οποίες παρουσιάζονται μέσα από την καμπάνια επικοινωνίας της εταιρείας: Ο αγώνας μας είναι να γίνονται όλα απλά και γρήγορα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ο κ. Ερρίκος Μοάτσος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΧΑ Ελλάδας δήλωσε: «Για άλλη μια φορά αποδεικνύουμε ότι κάθε σχεδιασμός μας έχει ως αφετηρία μία ανθρώπινη ανάγκη. Το MyAXA Doctor αξιοποιεί τις σημαντικές προεκτάσεις της τηλεϊατρικής για να μας δώσει τη δυνατότητα επικοινωνίας με έναν γιατρό από όπου βρισκόμαστε, εύκολα και άμεσα. Αποτελεί άλλο ένα σημαντικό, καινοτόμο εργαλείο που προσφέρουμε στους ασφαλισμένους μας για να μπορούν να ζουν καλύτερα, αντιμετωπίζοντας θέματα υγείας που τους απασχολούν. Όλοι οι άνθρωποι της ΑΧΑ δίνουμε καθημερινά έναν αγώνα για να στηρίζουμε ουσιαστικά όσους μας εμπιστεύονται για να προστατεύσουν την υγεία τους, δουλεύοντας ως μία ενωμένη ομάδα, με ευρηματική σκέψη και βαθύτερη κατανόηση των νέων τεχνολογικών δεδομένων για την ασφάλιση».

Ο Carlos Nueno, Πρόεδρος της Teladoc Health International ανέφερε: «Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι που συνεχίζουμε να επενδύουμε στην ήδη επιτυχημένη συνεργασία μας με την AXA Ελλάδος, λανσάροντας την υπηρεσία MyAΧΑ Doctor. Η Ψηφιακή Υγεία σε ολόκληρο τον κόσμο έχει μεταμορφώσει τον τρόπο με τον οποίο οι ασθενείς έχουν πρόσβαση στην υγειονομική περίθαλψη, καθώς παρέχει ταχύτερη πρόσβαση σε υψηλής ποιότητας ιατρικές υπηρεσίες μέσω της χρήσης καινοτόμων τεχνολογιών.  Η ΑΧΑ Ελλάδος και η Teladoc Health μοιράζονται το κοινό όραμα της βελτίωσης της υγειονομικής περίθαλψης, φέρνοντας τις υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης πιο κοντά στον ασθενή».

Προηγούμενο άρθροΕνισχύουν τη συνεργασία τους Interamerican και Ευρωκλινική Αθηνών
Επόμενο άρθροΗ ERGO αναζητά Διακανονιστή/ίστρια Ζημιών Αυτοκινήτων