Προϊόντα

«My family first» από την Eurolife ERB Ασφαλιστική

Στο αβέβαιο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον, η εξασφάλιση εισοδήματος για την οικογένεια πρέπει να είναι μία από τις πρώτες προτεραιότητες από πλευράς ασφαλιστικής κάλυψης, ιδιαίτερα για τις περιπτώσεις αιφνίδιων ατυχών γεγονότων.

Γι’ αυτό το σκοπό η Eurolife ERB Ασφαλιστική προχώρησε στη δημιουργία του προϊόντος προστασίας οικογένειας «My family first» με το οποίο ο πελάτης μπορεί να εξασφαλίσει την οικογένειά του στην περίπτωση της απώλειας ζωής, με πολύ προσιτό κόστος.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δελτίο τύπου της Εταιρείας, το «My family first» σχεδιάστηκε στη φιλοσοφία των «value for money» προϊόντων που προσφέρει η Eurolife ERB Ασφαλιστική και αποτελεί μια «χαμηλού κόστους εκκίνησης» ασφάλιση ζωής.
Το κόστος «εισόδου» είναι πολύ ανταγωνιστικό, καθώς συνδυάστηκαν:
• Δυνατότητα μικρής διάρκειας ασφάλισης (10ετής ή και μικρότερη διάρκεια)
• Ετησίως αυξανόμενο ασφάλιστρο στην πρόσκαιρη ασφάλιση ζωής (κατά 5%)
• Μεγάλα κεφάλαια κάλυψης, σε συνδυασμό και με την κάλυψη θανάτου από ατύχημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έλεγχος ασφαλισιμότητας διενεργείται μόνο μία φορά, κατά την έναρξη της πρώτης ασφάλισης και σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες underwriting του προγράμματος.

Στην περίπτωση που ο πελάτης το επιθυμεί, μπορεί να επιλέξει να προσθέσει στο πρόγραμμα ασφάλιση απώλειας ζωής από ατύχημα, οπότε το ασφαλιζόμενο κεφάλαιο μπορεί πρακτικά να «διπλασιαστεί» (εφόσον επιλέξει να αγοράσει και Θάνατο από Ατύχημα με το ίδιο κεφάλαιο με αυτό της Πρόσκαιρης Ασφάλισης).

Ενδεικτικά, ένας άντρας 40 ετών, με €165,5 καθαρά ασφάλιστρα για το 1o έτος, εξασφαλίζει την οικογένειά του για 10 έτη με 50.000 ευρώ κεφάλαιο βασικής ασφάλισης ζωής που σε περίπτωση ατυχήματος γίνεται 100.000 ευρώ (εφόσον έχει επιλεγεί και η κάλυψη του Θανάτου από Ατύχημα).

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας