Εταιρείες

Διεθνής επιβράβευση για την Ατλαντική Ένωση

Κορυφαία στελέχη της Baloise επισκέφθηκαν την Ατλαντική Ένωση, γεγονός που συνιστά διεθνή επιβράβευση της Εταιρείας, καθώς στόχος της επίσκεψης ήταν η ενημέρωση για τις μεθόδους που χρησιμοποιεί η διοίκηση της Ατλαντικής Ένωσης, που την αναδεικνύουν κερδοφόρα εταιρεία του Ομίλου Baloise.
Συγκεκριμένα, την Ατλαντική Ένωση επισκέφθηκαν στο διήμερο 7 και 8 Μαΐου 2013 στελέχη της Baloise Group (μέτοχος της Εταιρείας), με επικεφαλής τον κ. Peter Zutter, υπεύθυνο διεθνών δραστηριοτήτων του ομίλου της Baloise. Στην αποστολή συμμετείχαν επίσης οι κ.κ. Otman Bodner, CEO της Baloise Αυστρίας, και Romain Braas, CEO της Baloise Λουξεμβούργου. 
Πρόκειται για μια πολύ σημαντική στιγμή και για την Ατλαντική Ένωση αλλά και για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, που μέσα στους κόλπους της έχει παράδειγμα προς μίμηση για μεγάλες χώρες και αγορές, από μια Ελλάδα που ασφυκτιά στην οικονομική κρίση.
Ο Δ/νων Σύμβουλος και Γεν. Δ/ντής της Εταιρείας, κ. Γιάννης Λαπατάς, δήλωσε ότι η παρουσία των στελεχών της Baloise αποτελεί τιμή για την Ατλαντική Ένωση αλλά και αναγνώριση των προσπαθειών των ανθρώπων της, σε μια περίοδο από τις δυσκολότερες του ασφαλιστικού κλάδου.
Η ανταλλαγή επισκέψεων μεταξύ στελεχών του ομίλου Baloise και της Ατλαντικής Ένωσης θα συνεχιστούν στο μέλλον, με στόχο την περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των δυο εταιρειών

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας