Διαμεσολαβούντες

Μόνο διαδικτυακά η παρουσίαση της μελέτης για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση

Updated 1/10/2020: Μόνο διαδικτυακά την ίδια ημερομηνία και ώρα (Τετάρτη 7 Οκτωβρίου στις 16:00) θα πραγματοποιηθεί τελικά η παρουσίαση της 1ης μελέτης για τον Κλάδο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, η οποία εκπονήθηκε από το Ε.Ε.Α σε συνεργασία με την εταιρεία ICAP.

Όπως εξηγούν ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης & Γενικός Γραμματέας, του ΕΕΑ,κ. Δημήτρης Γαβαλάκης, και ο Πρόεδρος του ΕΕΑ, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, «οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην πανδημία και την αύξηση των κρουσμάτων στην Αττική ανατρέπουν δυστυχώς τον προγραμματισμό και την πρόσκλησή μας για φυσική παρουσία ακόμα και μικρού αριθμού προσκεκλημένων στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Αίθουσα «Ιφιγένεια».

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας για την έως τώρα ανταπόκρισή σας στην πρόσκλησή μας, ευελπιστώντας ότι θα επιδείξετε το ίδιο ενδιαφέρον για τη διαδικτυακή της πραγματοποίηση».

Σύνδεσμος εγγραφής στην τηλεδιάσκεψη: https://zoom.us/webinar/register/WN_nUH6NMEFSRafJAANyKcBrA


Η 1η κλαδική μελέτη για τον κλάδο Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης που εκπονήθηκε με πρωτοβουλία του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών σε συνεργασία με την ICAP ολοκληρώθηκε και θα παρουσιαστεί στις 7 Οκτωβρίου.

«Ένα μεγάλο γεγονός με καθοριστική σημασία για τον κλάδο της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης έγινε πραγματικότητα», αναφέρει το ΕΕΑ στο δελτίο τύπου που εξέδωσε, τονίζοντας ότι η 1η κλαδική μελέτη, «προσδιορίζει την παρουσία του κλάδου στην αγορά, κάτι το οποίο θα συντελέσει εφεξής στην εμπεριστατωμένη προβολή του και θα ενισχύσει και τη διαπραγματευτική του ικανότητα στις Συλλογικές διεκδικήσεις». 

Η παρουσίασή της θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία σε περιορισμένο κοινό στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος, Αίθουσα «Ιφιγένεια», στις 4 το απόγευμα (7 Οκτωβρίου) λόγω covid 19 και θα τηρηθούν όλες οι απαραίτητες προφυλάξεις βάσεις των οδηγιών που υπάρχουν.

Ωστόσο υπάρχει μέριμνα να την παρακολουθήσουν όλοι όσοι ενδιαφέρονται καθώς θα μεταδοθεί διαδικτυακά (Live Streaming), προκειμένου να υπάρχει ενημέρωση των επαγγελματιών. 

«Πρόκειται για ορόσημο στην πορεία της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης καθώς είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται η συγκεντρωτική προσέγγιση του κλάδου, και αποτυπώνονται με επιστημονικά κριτήρια ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά που τον αφορούν. Η μελέτη, θα αποτελέσει “εργαλείο” για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και θα συντελέσει στη μελλοντική εξέλιξή της.

»Συντάχθηκε με όλες τις απαραίτητες προδιαγραφές που καθορίστηκαν από την υψηλή τεχνογνωσία της ICAP και θα σηματοδοτήσει επόμενα βήματα και σταθμούς για την ατομική πορεία του κάθε επαγγελματία καθώς και τη συλλογική πορεία του κλάδου», επισημαίνεται εν κατακλείδι στο δελτίο τύπου.  

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας