Μνημόνιο Συνεργασίας υπέγραψαν Π.Ο.Α.Δ. και Π.Σ.Ε.Α.Δ.

870
Από αριστερά, οι κ.κ. Γιώργος Νίκος, Αν. Γεν. Γραμματέας ΠΟΑΔ, Κυριάκος Ανδρέου, Πρόεδρος ΠΣΕΑΔ, και Ηλίας Τσολάκης, Πρόεδρος ΠΟΑΔ.

Μνημόνιο Συνεργασίας υπογράφηκε, στις 24 Μαΐου 2023, μεταξύ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδας (Π.Ο.Α.Δ.) και του Παγκυπριακού  Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Σ.Ε.Α.Δ).

Το Μνημόνιο, το οποίο εγκαινιάζει μια νέα εποχή κοινής δράσης και συνεργασίας των δυο φορέων, υπέγραψαν οι Προέδροι της ΠΟΑΔ και του Π.Σ.Ε.Α.Δ. κ.κ. Ηλίας Τσολάκης και Κυριάκος Ανδρέου.

Όπως τονίζεται στο δελτίο Τύπου που εξέδωσαν οι δύο φορείς «στο πλαίσιο του Μνημονίου Συνεργασίας επιδιώκεται, μεταξύ άλλων, η ανάπτυξη και η υλοποίηση δράσεων προς όφελος της διαμεσολάβησης μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου, καθώς και η βελτίωση των γνώσεων και δεξιοτήτων των μελών των δυο Ομοσπονδιών για το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα.

Επίσης, επιδιώκεται η ανάπτυξη κοινών πρωτοβουλιών και δράσεων για την προαγωγή του επαγγελματικού  συμφέροντος του  Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή για την αντιμετώπιση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών, τη διατύπωση προτάσεων για τη βελτίωση της συνεργασίας των δύο Ομοσπονδιών των δύο χωρών σε κοινά Ευρωπαϊκά θέματα που αφορούν την σχέση μας με την EIOPA και την BIPAR, τον Ευρωπαίο εταίρο μας, καθώς και την προάσπιση όλων όσων θεωρήσουμε ότι υπαγορεύει το κοινό καλό.

Στα πλαίσιο αυτό προβλέπεται η συγκρότηση κοινών ομάδων εργασίας, η διεξαγωγή κοινών εκδηλώσεων και κοινών αποφάσεων προς όφελος της διαμεσολάβησης των δύο χωρών, Κύπρου και Ελλάδας.

Οι θεσμικοί παράγοντες των δύο  χωρών είναι βέβαιο ότι θα αγκαλιάσουν αυτή την πρωτοβουλία και θα βοηθήσουν να υλοποιηθεί το μνημόνιο προς αμοιβαίο όφελος των δύο κοινοτήτων», καταλήγει η ανακοίνωση.


Διαβάστε επίσης: Μέλος της ΠΟΑΔ και οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές του Ν. Καβάλας


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΟ Φρόιντ και οι Έλληνες, Pierre Varrod
Επόμενο άρθροΚωνσταντίνος Ζερμπαλάς: Όταν θέλεις να αλλάξεις επίπεδο… είναι ώρα για MDRT