Μήνυμα υπεύθυνης στάσης και κοινωνικής ευαισθησίας από την Affidea και τον Χρ. Βολικάκη για τον κορωνοϊό

605

Τον παγκόσμιο πρωταθλητή ποδηλασίας Χρήστο Βολικάκη επέλεξε ο Όμιλος Διαγνωστικών Κέντρων Affidea, για να πρωταγωνιστήσει σε σειρά σποτ ευαισθητοποίησης που σχεδίασε και υλοποίησε, προκειμένου να συμβάλει στην εθνική προσπάθεια ελέγχου διασποράς του ιού SARS-CoV-2 και να καλλιεργήσει το μήνυμα της υπευθυνότητας για τη μάχη απέναντι στον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, με βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο όμιλος διαγνωστικών κέντρων Affidea στέλνει το δικό του κοινωνικό μήνυμα για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού στη χώρα μας. Στο βίντεο, ο Έλληνας σταρ της ποδηλασίας πίστας, scratch και omnium/χρυσός πρωταθλητής λέει χαρακτηριστικά:

«Η προστασία της υγείας είναι το κύριο μέλημά μας. Ας δείξουμε όλοι αίσθημα προσωπικής ευθύνης, ακολουθώντας όλες τις οδηγίες και τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα και είμαι σίγουρος πως θα κερδίσουμε και αυτή τη μάχη».

«Δεν ξεχνάμε πως ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να μειώσουμε τη διασπορά του κορωνοϊού είναι να φοράμε όλοι μάσκα και να τηρούμε τις μεταξύ μας αποστάσεις. Ενημερωνόμαστε όλοι, είμαστε υπεύθυνοι, μένουμε ασφαλείς».

Προηγούμενο άρθροΥπόμνημα του ΕΕΑ προς τον Πρωθυπουργό και τους πολιτικούς αρχηγούς
Επόμενο άρθροΕυρωπαϊκή Πίστη: Εξασφάλισε προνομιακή τιμή για το PCR Covid-19 Τest στους ασφαλισμένους της