Μήνυμα του Προέδρου της Sofos Insurance για την Iδιωτική Ασφάλιση

1009
Sofos

Με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης ο Πρόεδρος ΔΣ και CEO της Sofos Insurance Agency A.E., κ. Χρήστος Σοφός, απέστειλε το παρακάτω μήνυμα:

Η 11η Νοεμβρίου θεσμοθετήθηκε από την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας ως Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης. Σήμερα μας δίδεται μια ακόμα ευκαιρία να επικοινωνήσουμε στο κοινό, το έργο μας και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Είναι μια ευκαιρία να επικοινωνήσουμε συντονισμένα τη χρησιμότητα της Ασφάλισης, κυρίως όμως την ουσία του θεσμού και τον ρόλο που διαδραματίζει στην κοινωνία και την οικονομία. Η Ιδιωτική Ασφάλιση αποζημιώνει το τυχαίο και απρόβλεπτο, διασφαλίζει τα εισοδήματα των νοικοκυριών και στηρίζει τις επιχειρήσεις στη διαχείριση των κινδύνων τους. Ο ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης αναδεικνύεται συνεχώς, ιδιαίτερα την εποχή που διανύουμε και έπειτα από τα πρόσφατα καταστροφικά γεγονότα (θεομηνίες, πανδημία) το μήνυμα μας είναι ακόμα πιο δυνατό.

Η Sofos Insurance Agency A.E. επικοινωνεί το μήνυμα της σημερινής ημέρας με πάθος αλλά και αισιοδοξία. Στέκεται σε καθημερινή βάση δίπλα στους πελάτες και τους συνεργάτες της, αλλά και στις ασφαλιστικές εταιρείες, συμβάλλοντας στην συνολική προσπάθεια του κλάδου να αναβαθμιστεί το επίπεδο «ασφαλιστικής συνείδησης» του κοινού.

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google New

Προηγούμενο άρθροInterlife: Η Ασφάλιση σταθερά δίπλα μας
Επόμενο άρθροTo νέο ΔΣ του Συνδέσμου των Συνεργαζομένων με Μεσίτες Lloyd’s στην Ελλάδα