Εταιρείες

Μινέττα Ασφαλιστική: Συνεχίζει την ανοδική πορεία και το 2021

Η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική συνέχισε την ανοδική της πορεία και το 2021, με βελτιωμένα αποτελέσματα, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία της στην ασφαλιστική αγορά.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, η Εταιρεία σημείωσε συνολική παραγωγή €61 εκ., πετυχαίνοντας αύξηση παραγωγής σε όλες τις γραμμές λειτουργίας της. Η σημαντικότερη ανάπτυξη σημειώθηκε στον κλάδο Πυρός, με το ποσοστό αύξησης σε σχέση με το 2020 να ξεπερνάει το 10%, και στον κλάδο Υγείας όπου το ποσοστό αύξησης ανήλθε στο 31%.

Παράλληλα, η ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική κατέβαλε στους ασφαλισμένους για το έτος 2021, αποζημιώσεις που ξεπέρασαν τα €24 εκ., διατηρώντας ως βασική προτεραιότητά της τη δίκαιη και άμεση αποζημίωση.

Σε ότι αφορά την προϊοντική στρατηγική της, η ΜΙΝΕΤΤΑ συνεχίζει να δημιουργεί και να διαθέτει πληρέστατα προγράμματα τα οποία ανταποκρίνονται ουσιαστικά στις ανάγκες του σύγχρονου ανθρώπου. Η Εταιρεία κατά το 2021 προχώρησε σε περαιτέρω εμπλουτισμό της γκάμας της, με προϊόντα όπως το πρωτοποριακό ΜΙΝΕΤΤΑ.electrify, το οποίο συμπεριλαμβάνει εξειδικευμένες καλύψεις για ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα, αλλά και το HOME Pack Βραχυχρόνιας Μίσθωσης για ενοικιαζόμενες κατοικίες τύπου bnb.

Η προσήλωση της Εταιρείας στις βασικές αρχές της, όπως η ταχύτατη αποζημίωση και η ανθρωποκεντρική εξυπηρέτηση, έχει ως αποτέλεσμα τη συνεχή αύξηση των συνεργασιών με διαμεσολαβητές, καθώς και τη διατήρηση της μακροχρόνιας εμπιστοσύνης των ασφαλισμένων της, με το σχετικό ποσοστό να ανέρχεται στο 90%. Ο υψηλός, δε, δείκτης φερεγγυότητας (SCR), ο οποίος προσεγγίζει το 160%, της παρέχει τη δυνατότητα αναβάθμισης και επέκτασης υπηρεσιών και προγραμμάτων, προς όφελος των ασφαλισμένων.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας