Εταιρείες

Μινέττα Ασφαλιστική: Ψηφιακό μουσείο ΜΙΝΕΤΤΑ

H MINETTA Ασφαλιστική προχώρησε στη δημιουργία του Ψηφιακού Μουσείου ΜΙΝΕΤΤΑ, ενός τρισδιάστατου ψηφιακού χώρου ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Από τις 4 Φεβρουαρίου 2022, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, το κοινό μπορεί να επισκέπτεται τον χώρο, μέσα από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, το κινητό τηλέφωνο ή το tablet του, ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο https://www.minetta.gr/el/static/psifiako-mouseio-minetta

Σημειώνεται ότι η περιήγηση μπορεί να γίνει και με χρήση γυαλιών εικονικής πραγματικότητας, καθώς ο χώρος υποστηρίζει τεχνολογία Virtual Reality.

Συγκεκριμένα, στο Ψηφιακό Μουσείο λειτουργούν τρεις αίθουσες.

Οι αίθουσες Ιστορικό Αρχείο 1 & 2 περιλαμβάνουν συμβόλαια, εμπορική αλληλογραφία, εκδόσεις και διαφημιστικό υλικό από τον ασφαλιστικό Κλάδο – από την Ελλάδα και το εξωτερικό -, τα οποία χρονολογούνται από τα μέσα του 19ου αιώνα.

Η αίθουσα ΜΙΝΕΤΤΑ, περιλαμβάνει πληροφορίες από την ίδρυση της Εταιρείας έως σήμερα. Το κοινό μπορεί να περιηγηθεί ανατρέχοντας σε φωτογραφίες, πιστοποιήσεις και βραβεία που έχει λάβει η Εταιρεία, αλλά και διαφημιστικό υλικό – παλαιότερο και σύγχρονο.

Η Εταιρεία προχωράει ήδη τον σχεδιασμό για προσθήκη αιθουσών και περαιτέρω εμπλουτισμό του υλικού, με στόχο το Ψηφιακό Μουσείο ΜΙΝΕΤΤΑ να προσφέρει στον επισκέπτη μια αναβαθμισμένη ψηφιακή εμπειρία γνώσης και ψυχαγωγίας.

Μινέττα Ασφαλιστική: Ψηφιακό μουσείο ΜΙΝΕΤΤΑ

Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας