Εκδηλώσεις

MDRT Athens Workshop: “Turn motivation into a habit”

Ένα workshop, με φυσική παρουσία μετά από 2 χρόνια, θα πραγματοποιήσει η Eπιτροπή Επικοινωνίας του MDRT στην Ελλάδα, την Τρίτη, 8/2/2022, στις 15:00 στο Φαληρικόν Art & Events.

Όπως αναφέρει η Πρόεδρος της Eπιτροπής Επικοινωνίας του MDRT στην Ελλάδα, κα Σοφία Ζερβουδάκη, «ο στόχος μας φέτος είναι να εστιάσουμε… σε εμάς! Να επικεντρωθούμε στο να νιώσουμε όλοι κομμάτια μιας ζωντανής ομάδας. Και παράλληλα να επικοινωνήσουμε μεταξύ μας, να μοιραστούμε τις ιδέες που λειτούργησαν έξω στο πεδίο δράσης μας, τις προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε και να ακούσουμε κομμάτια επαγγελματικών πρακτικών που εφαρμόζονται και κάποια από αυτά εντάσσονται στα παγκόσμια trends».

Η Επιτροπή Επικοινωνίας του MDRT στην Ελλάδα θα έχει τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει ομιλητές διεθνούς κύρους από το εξωτερικό. Σύμφωνα με την κα Ζερβουδάκη, θα υπάρξει ένας guest έκπληξη, ο οποίος θα έρθει ειδικά από την Αμερική για το εργαστήριο. Θα παρευρεθούν, επίσης, από την Κύπρο ο Dr. Σάββας Τρίχας, TEDx speaker, «για να μας μιλήσει σε 3 επίπεδα, διατήρηση & ενίσχυση της προσοχής, storytelling & networking», αλλά και ο κ. Eszylfie Taylor, ο οποίος θα «μεταφέρει στη συνάντηση κάτι από τη μοναδική του ενέργεια και την απόλυτη εστίασή του στη νίκη». Επιπλέον, θα συνδεθούν απομακρυσμένα, πραγματοποιώντας cameo appearances, μέλη του MDRT από διάφορα μέρη του κόσμου. Μεταξύ αυτών θα είναι και ο Dr. Sanjay Tolani. Τέλος, θα συμμετέχουν και 6 μέλη από την Κύπρο, «άνθρωποι και επαγγελματίες από τους οποίους έχουμε μόνο να κερδίσουμε όταν μιλάμε μαζί τους».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα υπάρχει επαγγελματική μετάφραση, Q & A’s χρόνος μετά από κάθε παρουσίαση και, αν το επιτρέψουν οι συνθήκες, διάδραση μεταξύ των συμμετεχόντων πάνω σε αυτά που θα ακούσουν. Θα υπάρχουν, επίσης, coffee breaks και μετά τη λήξη του εργαστηρίου θα ακολουθήσει γεύμα, όλα με απόλυτο σεβασμό στα μέτρα προστασίας (πιστοποιητικά εμβολιασμού ή νόσησης, rapid ή self test της ίδιας ή της προηγούμενης ημέρας, μάσκες, αποστάσεις).

Τέλος, θα δοθεί η ευκαιρία «στα μέλη εκείνα του MDRT που αδυνατούν να είναι φυσικά στον χώρο, στα υπόλοιπα μέλη από την Κύπρο και σε κάποιους ανθρώπους θέλουν πραγματικά να παρακινηθούν να αλλάξουν την επαγγελματική τους ζωή μέσα από το MDRT να παρακολουθήσουν τη συνάντηση απομακρυσμένα», όπως τονίζει η κα Ζερβουδάκη.

Δείτε το πρόγραμμα της συνάντησης εδώ.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας