Εκπαίδευση

Μινέττα Ασφαλιστική: Νέα ημερίδα στη Θεσσαλονίκη για το δίκτυο συνεργατών της Β. Ελλάδας

Η Μινέττα Ασφαλιστική, συνεχίζοντας τη σειρά των ημερίδων για το δίκτυο των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που συνεργάζονται με την Εταιρεία, πραγματοποίησε ημερίδα στη Θεσσαλονίκη με τίτλο «ΜΙΝΕΤΤΑ & ΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΣΤΗ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ».

Στο πλαίσιο της ημερίδας, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν εκπαιδευτικό σεμινάριο με τίτλο «Στρατηγική Σκέψη & Ηγεσία στην Ασφαλιστική Αγορά της Ψηφιακής Εποχής: Νέα Μονοπάτια Επιτυχίας». Εισηγητής ήταν ο Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, ιδρυτής και διευθυντής του Εργαστηρίου Στρατηγικής Ηγεσίας & Ψηφιακού Μετασχηματισμού (iLEADS Lab), καθηγητής κ. Γιάννης Πολλάλης. Συζητήθηκαν οι κίνδυνοι, οι προκλήσεις και οι ευκαιρίες του σήμερα και του αύριο στην ασφαλιστική αγορά, μέσα από τον ψηφιακό μετασχηματισμό, τη βιώσιμη ανάπτυξη και τη “βιώσιμη ασφάλιση”, καθώς και τα συμβατικά και ψηφιακά οικοσυστήματα που δημιουργούν οι πιο ανταγωνιστικές εταιρίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Μινέττα Ασφαλιστική: Νέα ημερίδα στη Θεσσαλονίκη για το δίκτυο συνεργατών της Β. Ελλάδας

Στην ημερίδα στελέχη της Εταιρείας – οι κ.κ. Φώτης Ζέρβας, Διευθυντής Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Αυτοκινήτου, Νίκος Κοντοβουνήσιος, Διευθυντής Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Γενικών Ασφαλίσεων (εκτός αυτοκινήτου), και Βασίλης Νιάρχος, Διευθυντής Ασφάλισης & Διαχείρισης Χαρτοφυλακίου Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας – παρουσίασαν θέματα που απασχολούν τους συνεργαζόμενους διαμεσολαβητές στην επαγγελματική τους καθημερινότητα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν, επίσης, ο κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής, ο κ. Γιώργος Μινέτας, Α’ Αναπληρωτής Εντεταλμένος Σύμβουλος, και η κα Ναταλία Γιαννιού, Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, ενώ παρόντες ήταν και στελέχη από τα Tμήματα Πωλήσεων & Εκπαίδευσης της Εταιρείας. H MINETTA Ασφαλιστική θα συνεχίσει να αξιοποιεί κάθε πρόσφορο τρόπο για την ενίσχυση των συνεργαζόμενων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, προσαρμόζοντας τις λύσεις και τις υπηρεσίες που προσφέρει, στις ανάγκες που αναδύονται στο σύγχρονο επιχειρηματικό τοπίο της ασφάλισης. 


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας