Εταιρείες

Eurolife FFH: Για 2η χρονιά Μεγάλος Χορηγός του φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι!»

Για δεύτερη συνεχή χρονιά η Eurolife FFH στήριξε τo «Μαζί για το Παιδί», ως Μεγάλος Χορηγός του 2ου Παιδικού Φεστιβάλ «Μαζί… και στο Παιχνίδι!», που διοργάνωσε ο Οργανισμός την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, για παιδιά ηλικίας 2-12 ετών.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, πάνω από 4.000 παιδιά και γονείς βρέθηκαν στον Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο και έλαβαν μέρος σε μια γιορτή που είχε ως σκοπό την ανάδειξη της αξίας του παιχνιδιού ως αναγκαίου στοιχείου για την ανάπτυξη των παιδιών. Το Φεστιβάλ έδωσε την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να απολαύσουν μια ολόκληρη ημέρα γεμάτη δραστηριότητες, παιχνίδια και εργαστήρια, περνώντας έτσι δημιουργικό χρόνο μαζί και διασκεδάζοντας ως οικογένεια.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης οι μικροί επισκέπτες έπαιξαν και διασκέδασαν με παιχνίδια, όπως Bungee τραμπολίνο, τοίχο αναρρίχησης, στίβο περιπέτειας, φουσκωτά κάστρα, ποδοσφαιράκια & air-hockeys, επιδείξεις με σαπουνόφουσκες, face painting, και πολλά άλλα. Παράλληλα, τα παιδιά συμμετείχαν σε βιωματικές δράσεις και δημιουργικά εργαστήρια από τα εννέα σωματεία-μέλη του «Μαζί για το Παιδί», δραστηριότητες σχεδιασμένες έτσι ώστε να απευθύνονται σε μεικτό πληθυσμό παιδιών με τυπική και άτυπη ανάπτυξη, με στόχο την προώθηση της ενότητας, της αλληλεγγύης και της συμπαράστασης ανάμεσα σε όλα τα παιδιά. Φυσικά, δεν έλειψαν η μουσική, το φαγητό, καθώς και πολλές εκπλήξεις.

Μια από τις πιο ενδιαφέρουσες δράσεις που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, συγκεντρώνοντας μεγάλη συμμετοχή, ήταν το Εργαστήριο Κηπουρικής της Eurolife FFH. Μέσα σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να ζωγραφίσουν και να διακοσμήσουν το δικό τους, μοναδικό γλαστράκι και στη συνέχεια να φυτέψουν μέσα διαφορετικά λαχανικά εποχής. Έτσι, μέσα από μια διασκεδαστική εκπαιδευτική δραστηριότητα, τα παιδιά μπορέσαν να εξερευνήσουν τον κόσμο της κηπουρικής και να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους γύρω από τα φυτά και το περιβάλλον.

Για τη Eurolife FFH, αξία έχει να βρίσκεται στο πλευρό εκείνων που τη χρειάζονται, καθώς και σε πρωτοβουλίες με επίκεντρο τα παιδιά και τον άνθρωπο. Για αυτό και επέλεξε να στηρίξει για ακόμη μια φορά το έργο του «Μαζί για το Παιδί», που για περισσότερα από 25 χρόνια εργάζεται για την προστασία χιλιάδων παιδιών στη χώρα μας, αποδεικνύοντας έτσι για άλλη μια φορά τη δέσμευσή της να βρίσκεται δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες στην Ελλάδα.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας