Εταιρείες

Μινέττα Ασφαλιστική: Εκδήλωση βράβευσης συνεργατών στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη

H MINETTA Ασφαλιστική πραγματοποίησε, στους φιλόξενους χώρους του Ιδρύματος Β. & Μ. Θεοχαράκη, εκδήλωση για τη βράβευση των συνεργατών της, οι οποίοι διακρίθηκαν κατά το έτος 2023.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, περισσότεροι από 50 συνεργαζόμενοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, που ξεχώρισαν για τα αποτελέσματα που πέτυχαν την προηγούμενη χρονιά, αλλά και συνεργάτες οι οποίοι διαχρονικά διακρίνονται για το υψηλό επίπεδο συνεργασίας τους με την Εταιρεία, έλαβαν τιμητική βράβευση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκαν, επίσης, συμβολικά, για την έμπνευση που προσφέρει η προσπάθειά τους, δύο από τους αθλητές που υποστηρίζει η ΜΙΝΕΤΤΑ, η Πρωταθλήτρια της Πάλης -με διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο-, κα Μαρία Πρεβολαράκη, και ο Κολυμβητής Υπεραποστάσεων και κάτοχος Ρεκόρ Γκίνες, κ. Σπύρος Χρυσικόπουλος.    

Τους προσκεκλημένους καλωσόρισε η Γενική Διευθύντρια Πωλήσεων, κα Ναταλία Γιαννιού, ενώ ο Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική, κ. Κωνσταντίνος Μπερτσιάς, αφού ευχαρίστησε τους βραβευθέντες για την επίτευξη των στόχων τους, διαβεβαίωσε ότι η Εταιρεία θα συνεχίσει να ανανεώνεται διαρκώς υποστηρίζοντας με κάθε δόκιμο τρόπο τον ρόλο του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Με αυτήν την πρακτική η ΜΙΝΕΤΤΑ θα εξακολουθήσει να αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή για το δίκτυο, με προσανατολισμό στην ουσιαστική ασφαλιστική κάλυψη των αναγκών του κοινού και την άμεση, δίκαιη αποζημίωση.   


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας