Διαμεσολαβούντες

Brokers Union: Τριπλή διάκριση από τη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση της ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστικής για τα 50 χρόνια της εταιρείας, που έλαβε χώρα στο Ίδρυμα Θεοχαράκη στις 29/03/2024, η BROKERS UNION απέσπασε 3 βραβεία για την παραγωγική της δραστηριότητα κατά το έτος 2023.

Brokers Union: Τριπλή διάκριση από τη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική

Οι βραβεύσεις αυτές, όπως και οι λοιπές βραβεύσεις που έχει λάβει η BROKERS UNION από τις Ασφαλιστικές εταιρείες για το έτος 2023, επισφραγίζουν, για μια ακόμη χρονιά, τη δυναμική της πορεία στον Ασφαλιστικό κλάδο και την κατατάσσουν σε μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης στην Ελλάδα.

Ο CEO της BROKERS UNION, κ. Φώτης Καλαμπαλίκης, δήλωσε: «Ευχαριστούμε τη ΜΙΝΕΤΤΑ Ασφαλιστική για την αγαστή μας συνεργασία. Στη σημερινή εκδήλωση, τιμώντας μας με 3 βραβεία για την παραγωγική μας δραστηριότητα για το έτος 2023, επιβραβεύει και αναδεικνύει τη δυναμική μας πορεία! Επίσης, ευχαριστούμε θερμά το δίκτυο συνεργατών μας, που είναι δίπλα μας και μαζί τους επιτυγχάνουμε τους στόχους που θέτουμε!».

O Πρόεδρος της BROKERS UNION, κ. Νικόλαος Βελιάδης δήλωσε: «Οι βραβεύσεις αυτές αποδεικνύουν τη δουλειά που γίνεται στην εταιρεία μας, καθώς και τη δυναμική μας. Συνεχίζουμε στην ίδια πορεία και είμαι βέβαιος πως και τα επόμενα χρόνια θα πρωταγωνιστούμε, ακόμη υψηλότερα, στην Ασφαλιστική Αγορά!».


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας