Μίλησαν οι Ασφαλιστές

Μαζικές και αγωνιστικές ήταν οι συγκεντρώσεις που πραγματοποίησαν, ανά την Ελλάδα οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, αντιδρώντας στις αθέμιτες πρακτικές των Τραπεζών.

Παρά τις προβλέψεις και συμμετοχή υπήρξε και συνειδητοποιημένοι είναι οι ασφαλιστές ότι απειλούνται από τις αθέμιτες μεθοδεύσεις των Τραπεζών όχι μόνο στη διάθεση των ασφαλιστικών προϊόντων. Οι “κακές” προθέσεις των τραπεζών εκτιμάται ότι εκτείνονται στον επηρεασμό της εποπτικής αρχής προκειμένου να θέτει περισσότερα προσκόμματα στην άσκηση του έργου των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών. Εκτιμούμε ότι δεν θα διαρκέσει πολύ η “άψογη” στάση της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών, που προσπαθεί να κρατηθεί μακριά από ένα πρόβλημα που το γνωρίζει καλώς και ασφαλώς η αντιμετώπισή του διχάζει τα μέλη της.

Τέλος, επισημαίνουμε ότι βιάστηκαν και αστόχησαν όλοι όσοι λοιδώρησαν τις κινητοποιήσεις και τις διεκδικήσεις των διαμεσολαβούντων όταν μόλις πριν λίγους μήνες άρχισαν να εμφανίζονται.

 

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τη συγκέντρωση της Αθήνας

 

Στη Θεσσαλονίκη οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές προχώρησαν σε πραγματικό αποκλεισμό (παύση εργασιών) μισής ώρας  στην Αlpha Bank.

Παράσταση διαμαρτυρίας με πανό, διανομή φυλλαδίων της ΕΑΔΕ και του Σ.Α.Δ.Χ., αλλά και μαντινάδες πραγματοποίησαν οι ασφαλιστές των Χανίων έξω από κεντρικά υποκαταστήματα των τεσσάρων συστημικών τραπεζών.

Μίλησαν οι Ασφαλιστές

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από τις κινητοποιήσεις των Ασφαλιστών σε Αχαΐα, Βόλο, Ηράκλειο και Ρόδο

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας