Εταιρείες

MetLife: Στην Ελλάδα το Executive Leadership Team Meeting της Περιφέρειας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής & Αφρικής

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο διάστημα μεταξύ 3-5 Ιουνίου μια από τις σημαντικότερες συναντήσεις των κορυφαίων στελεχών της MetLife από την Περιφέρεια Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, με την συμμετοχή στελεχών και από την Κεντρική Διοίκηση της Εταιρείας στις ΗΠΑ. 

Το Executive Leadership Team αποτελεί το κυριότερο όργανο χάραξης στρατηγικής για την Περιφέρεια Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής της MetLife, ενώ οι προτάσεις και τα συμπεράσματα που προκύπτουν από τις Συναντήσεις των μελών του, δίνουν τον τόνο και προσδιορίζουν σε σημαντικό βαθμό την πορεία της Εταιρείας για τα επόμενα χρόνια.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών της Συνάντησης αναλύθηκε η στρατηγική της Εταιρείας  σε σχέση με τις εξελίξεις στις αγορές των ασφαλειών Ζωής στις χώρες της Περιφερειακής Διεύθυνσης, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην Ελλάδα. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί η ξεχωριστή βαρύτητα που είχαν οι συζητήσεις γύρω από τους τομείς της ηγεσίας, της καινοτομίας, καθώς επίσης και της ανάπτυξης των στελεχών.

Σε δηλώσεις του ο Επικεφαλής της Περιφέρειας Ανατολικής και Νότιας Ευρώπης κ. Μ. Χατζηδημητρίου αναφέρει: 
«Η επιλογή της Ελλάδας για την διοργάνωση μιας τόσο σημαντικής Εταιρικής Συνάντησης φανερώνει την εμπιστοσύνη της MetLife στη χώρα μας και στις προοπτικές της. 
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για όλους μας το γεγονός ότι φιλοξενήσαμε την κορυφαία ομάδα των στελεχών μας από ολόκληρη την Περιφέρεια Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, καθώς επίσης και από την Κεντρική Διοίκηση της Εταιρείας. 
Τα θέματα που συζητήθηκαν και οι ιδέες και οι προτάσεις που καταγράφηκαν, θα συμβάλουν στην επιτυχημένη υλοποίηση της μεσοπρόθεσμης και μακροπρόθεσμης στρατηγικής της MetLife στην περιοχή μας. Στόχος της στρατηγικής αυτής είναι η ανάπτυξη και η καθιέρωση της Εταιρείας ως της κορυφαίας επιλογής σε όλες τις χώρες στις οποίες δραστηριοποιείται, με βάση τη φερεγγυότητα και την οικονομική της ισχύ, αλλά και την προτεραιότητα που δίνουμε στην πελατοκεντρική φιλοσοφία και την άριστη εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων μας».

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας