Εταιρείες

MetLife Alico: Νέα πρωτοποριακή εφαρμογή για smartphones

Μια νέα εφαρμογή για smartphones δημιούργησε πρόσφατα για τους ασφαλισμένους της η MetLife Alico. Η εφαρμογή, με την ονομασία “abc mobile”, διατίθεται δωρεάν και ενσωματώνει μια σειρά από ιδιαίτερα χρήσιμες λειτουργίες. 

Το “abc mobile” προσφέρει άμεση πληροφόρηση σχετικά με το δίκτυο των συνεργαζόμενων Νοσοκομείων, Κλινικών και Διαγνωστικών Κέντρων, καθώς και χάρτη με οδηγίες πρόσβασης, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα τα πλησιέστερα σε αυτόν.

Ακόμη, το “abc mobile” παρέχει χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες νοσηλείας ή για τη διενέργεια διαγνωστικών εξετάσεων. Παράλληλα, δίνει στους ασφαλισμένους της MetLife Alico με τα αντίστοιχα προγράμματα τη δυνατότητα να κλείσουν ραντεβού με ιατρό του δικτύου Advanced Benefit Club της Εταιρείας.

Ένα ιδιαίτερα χρηστικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής είναι η καθημερινή ενημέρωσή της με τα εφημερεύοντα Νοσοκομεία και φαρμακεία, μια λειτουργία που επίσης συνοδεύεται από χάρτη και οδηγίες πρόσβασης.

Ανάμεσα στις υπόλοιπες λειτουργίες του “abc mobile” περιλαμβάνεται και η δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης Ασφαλισμένων της MetLife Alico 24 ώρες το 24ωρο, αλλά και η δημιουργία της προσωπικής τηλεφωνικής ατζέντας του χρήστη, καθώς και η πρόβλεψη για την αποθήκευση χρήσιμων τηλεφώνων με δυνατότητα ταχείας κλήσης.  

Τέλος, ιδιαίτερα χρήσιμο είναι το τμήμα της εφαρμογής με συμβουλές και οδηγίες Πρώτων Βοηθειών, ενώ μια ακόμη λειτουργία δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να υπολογίσει το ποσό που πρέπει να αποταμιεύει για τα χρόνια της συνταξιοδότησης ή για τη δημιουργία ενός κεφαλαίου που θα χρησιμοποιηθεί για τις σπουδές και την επαγγελματική αποκατάσταση των παιδιών του. 

H εφαρμογή “abc mobile” είναι διαθέσιμη για όλους τους ασφαλισμένους της Εταιρείας με τα αντίστοιχα προγράμματα που κάνουν χρήση των δωρεάν προνομίων του Advanced Benefit Club, αλλά μπορούν όλοι να έχουν πρόσβαση και να αξιοποιήσουν λειτουργίες όπως τα εφημερεύοντα νοσοκομεία ή οι οδηγίες Πρώτων Βοηθειών. 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν τόσο από το iTunes® (για iPhone®) όσο και από το Google Play™ (για Android™), κάνοντας αναζήτηση από το κινητό τηλέφωνο με τη φράση “MetLife Alico Greece”.

* * * * *

Το Advanced Benefit Club είναι ένα υψηλής ποιότητας Δίκτυο Ολοκληρωμένων Υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Περίθαλψης της MetLife Alico, στο οποίο συμμετέχουν Ιατροί, Διαγνωστικά Κέντρα και Νοσοκομεία και το οποίο μεγιστοποιεί τα οφέλη που μπορούν να απολαμβάνουν οι ασφαλισμένοι της Εταιρείας από το Ασφαλιστικό τους πρόγραμμα Υγείας κερδίζοντας σε χρόνο και χρήματα.

Ανάμεσα στα μοναδικά προνόμια του Advanced Benefit Club περιλαμβάνονται:
• Ειδικά συμφωνημένες προνομιακές τιμές για Εργαστηριακές και Απεικονιστικές εξετάσεις στα Διαγνωστικά Κέντρα του Δικτύου.
• Ιατρικές επισκέψεις βάσει ειδικά προσυμφωνημένου τιμοκαταλόγου στους ιατρούς του Δικτύου.
• Δυνατότητα προκαταβολής ποσού πριν τη Νοσηλεία.
• Μείωση συμμετοχής στα έξοδα Νοσηλείας για τα Προγράμματα Υγείας Mediguard.
• Σύστημα Ταχείας Οικονομικής Εξυπηρέτησης για προκαταβολή στη διάρκεια της Νοσηλείας.
• Ειδικά προσυμφωνημένες τιμές για τις παρεχόμενες υπηρεσίες νοσηλείας στα Νοσοκομεία του Δικτύου.

 

 

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας