Εταιρείες

MetLife Alico: Κορυφαίος Ασφαλιστικός Σύμβουλος στον Κλάδο Α/Κ ο κ. Ζ. Σούσης

Ο ασφαλιστικός σύμβουλος της MetLife Alico από το γραφείο του κ. Α. Μόρντο, κ. Ζακ Σούσης, ανακηρύχθηκε ως ο Κορυφαίος Ασφαλιστικός Σύμβουλος της Χώρας στον Κλάδο Αμοιβαίων Κεφαλαίων για το 2012 από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Συμβούλων σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο.

Η ανάδειξη ενός ασφαλιστικού συμβούλου ως κορυφαίου της χώρας βασίζεται σε κριτήρια που περιλαμβάνουν όχι μόνον ποσοτικές παραμέτρους, όπως είναι το ύψος του χαρτοφυλακίου ή το ποσοστό αύξησής του τα δύο τελευταία χρόνια, αλλά και ποιοτικά χαρακτηριστικά, όπως είναι ο δείκτης διατηρησιμότητας συμβολαίων, καθώς επίσης και το ήθος και ο επαγγελματισμός του Ασφαλιστικού Συμβούλου. Αποτελεί κορυφαία διάκριση για κάθε Ασφαλιστικό Σύμβουλο αλλά και μια ουσιαστική αναγνώριση από τους ίδιους τους συναδέλφους του, η οποία απονέμεται μόνον μία φορά στη διάρκεια της σταδιοδρομίας του.

Ο κ. Ζ. Σούσης συνεργάζεται με την MetLife Alico από το 1987, είναι μέλος του Κύκλου Επιτυχημένων Ασφαλιστών της Εταιρείας και έχει πάρει μέρος σε πολυάριθμα παγκόσμια και Πανευρωπαϊκά συνέδρια, καθώς επίσης και σε συνέδρια της MetLife Alico στην Ελλάδα. Επί 18 χρόνια αποτελεί μέλος του «Συμβουλίου του Προέδρου» (“Chairman’s Council”), στο οποίο ανήκουν μόνον οι κορυφαίοι ασφαλιστικοί σύμβουλοι της Εταιρείας από όλο τον κόσμο. 

Έχει βραβευθεί με το Βραβείο «Γ. Σκαλίγκου», μια ιδιαίτερα τιμητική διάκριση που έχει να κάνει με το ήθος ενός ασφαλιστικού συμβούλου. Επίσης, επί 10 συνεχή έτη ανακηρύσσεται ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος της Χρονιάς στην Ευρώπη, ενώ επί σειρά ετών βρισκόταν στην 1η θέση ως Ασφαλιστικός Σύμβουλος σε παραγωγή ασφαλίστρων Ζωής. Το 1995 ανακηρύχθηκε ως ο Κορυφαίος Ασφαλιστικός Σύμβουλος της Χώρας στον Κλάδο Ζωής από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Συμβούλων.

Στην ίδια εκδήλωση αξίζει να σημειωθεί ότι ειδική τιμητική βράβευση υπήρξε και για τον κύριο Εμμ. Μάρκογλου, τον πρώτο Έλληνα μέλος του MDRT από το 1958.

Εκτός από τον κ. Ζ. Σούση, ένας σημαντικός ακόμη αριθμός ασφαλιστικών συμβούλων της MetLife Alico έχουν τιμηθεί με την κορυφαία διάκριση ως Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Χρονιάς στα 27 χρόνια που λειτουργεί ο θεσμός:

 

 ΕΤΟΣ ΟΝΟΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ  ΔΙΑΚΡΙΣΗ
2012 Ζακ Σούσης  1η θέση Α/Κ
2011 Ιωάννης Αλεξανιάν  1η θέση Κλάδος Ζωής
2008 Μαρία Τρυβυζά  1η θέση Κλάδος Ζωής
2006  Διονύσης Τσουκαλάς-Σταθάκης 1η θέση Κλάδος Ζωής
2005  Παναγιώτης Σταθόπουλος 1η θέση Κλάδος Ζωής
2003  Στέφανος Φυρογένης 1η θέση Κλάδος Ζωής
2001  Μιχάλης Κατρανιτσιώτης  1η θέση Κλάδος Ζωής
1998  Μιχάλης Νιολάκης  2η θέση Α/Κ
1998  Δημήτρης Καστρινάκης  1η θέση Κλάδος Ζωής
1997  Απόστολος Κόκκοβας  3η θέση Α/Κ
1997  Στάθης Τουλουμτζίδης  3η θέση Κλάδος Ζωής
1994  Ζακ Σούσης  1η θέση Κλάδος Ζωής
1992  Χρυσούλα Παπαδημητρίου  1η θέση Κλάδος Ζωής
1989  Δήμος Τσέτσος  1η θέση Κλάδος Ζωής
1988  Νικόλαος Δολιανίτης  1η θέση Κλάδος Ζωής
1987  Ιωακείμ Τζαλιγόπουλος  1η θέση Κλάδος Ζωής
1986  Ευάγγελος Αλεξίου  1η θέση Κλάδος Ζωής

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας