25.9 C
Athens
Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

MetLife: Εκπαιδευτικά συνέδρια σε Κρήτη και Ρόδο

Το Εκπαιδευτικό Συνέδριο “EMEA RISING STARS” της MetLife πραγματοποιήθηκε πρόσφατα,με μεγάλη επιτυχία, στην Κρήτη. Συμμετείχαν κορυφαίοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι από 17 χώρες της Περιφέρειας Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ), συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας. 

Το Συνέδριο τίμησε με την παρουσία του ο κ. Μιχάλης Χατζηδημητρίου (φωτ.), Regional Head, Eastern & Southern Europe, καθώς και άλλα στελέχη της Διοίκησης της MetLife σε επίπεδο Περιφέρειας.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου, οι 200 εκπρόσωποι του Δυναμικού Πωλήσεων της MetLife που συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν σχετικά με την αναπτυξιακή στρατηγική της Εταιρείας σε όλη την Περιφέρεια της Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής, καθώς και να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα πωλήσεων, με έμφαση στις βέλτιστες πρακτικές.

Οι συμμετέχοντες είχαν επίσης την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα δραστηριοτήτων, μεταξύ των οποίων ήταν και μια επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσού, που μάγεψε τους επισκέπτες. Τόσο ο τόπος, όσο και η φιλοξενία των ανθρώπων προσέφεραν μια αξέχαστη εμπειρία στους συνεργάτες της MetLife, που επέστρεψαν από την Κρήτη με τις καλύτερες εντυπώσεις.

 

  • Εκπαιδευτικό Συνέδριο στη Ρόδο πραγματοποίησε πρόσφατα η MetLife, στο οποίο έλαβαν μέρος οι κορυφαίοι συνεργάτες του Παραγωγικού Συστήματος, στελέχη και εργαζόμενοι.

Tο Συνέδριο τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Δ. Μαζαράκης, Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας στην Ελλάδα, ο κ. Γ. Ζερβουδάκης, Head of Face to Face Distribution Ελλάδος, ο κ. Κ. Δερβεντζής, Head of Agency, και ο κ. Γ. Αναστόπουλος, Head of Direct Sales Force.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στην Παλιά Πόλη της Ρόδου, με τα πέτρινα τείχη και τη μοναδική αρχιτεκτονική της. Το φημισμένο Castello, που ήταν κάποτε τόπος διαμονής των ιπποτών, αποτελεί ένα από τα πιο χαρακτηριστικά αξιοθέατα της Ρόδου και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής που αποπνέει. Οι συνεργάτες της MetLife ταξίδεψαν μέχρι τη Σύμη, όπου γνώρισαν τις ομορφιές του νησιού, ενώ ξεναγήθηκαν στον Πανορμίτη, όπου βρίσκεται η εκκλησία του Ταξιάρχη Μιχαήλ.

Παράλληλα, οι προγραμματισμένες Συναντήσεις κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου αποτέλεσαν για όλους μια μοναδική ευκαιρία για μια εποικοδομητική ανταλλαγή επαγγελματικών εμπειριών, με σκοπό την περαιτέρω αναβάθμιση της αποτελεσματικότητας και της αποδοτικότητας στην καθημερινή δραστηριότητά τους.

Στις ομιλίες τους, τόσο ο κ. Δ. Μαζαράκης, όσο και ο κ. Γ. Ζερβουδάκης, έδωσαν τις κατευθυντήριες γραμμές για την περαιτέρω ανάπτυξη και ενδυνάμωση των εργασιών της MetLife. Γνώμονα όλων των ενεργειών αποτελεί πάντοτε η πελατοκεντρική φιλοσοφία της Εταιρείας, που υπογραμμίζει τη δέσμευσή της να παρέχει υπηρεσίες κορυφαίου επιπέδου προς τους ασφαλισμένους της. Αξίζει ακόμη να σημειωθεί ότι, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, πραγματοποιήθηκαν παρουσιάσεις και διεξοδική συζήτηση σε θέματα Πωλήσεων από συνεργάτες του Παραγωγικού συστήματος.

Το ταξίδι στη Ρόδο ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, αλλά ταυτόχρονα και να αποκομίσουν νέες ιδέες και να θέσουν έτσι τις βάσεις για ακόμη μεγαλύτερες επαγγελματικές επιτυχίες.

 

  • Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η παρουσία της MetLife στα «Ποσειδώνια», που πραγματοποιήθηκαν στις αρχές Ιουνίου στο Metropolitan Expo. Πρόκειται για μία διεθνή διοργάνωση, που φέτος προσήλκυσε 1.850 εκθέτες από 93 χώρες και περισσότερους από 19.000 επισκέπτες.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, η MetLife παρουσίασε το πρόγραμμα ομαδικής ασφάλισης πληρωμάτων πλοίων, «Marine Value». Το πρόγραμμα αποτελεί μία ολοκληρωμένη και ευέλικτη λύση, προσαρμοζόμενη στις ανάγκες των Ναυτιλιακών Εταιρειών.

Σε δήλωσή του ο κ. Γ. Κώτσαλος, Corporate Sales Manager της MetLife, ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η συμμετοχή της MetLife στα «Ποσειδώνια» μάς έδωσε τη δυνατότητα να επικοινωνήσουμε το brand της Εταιρείας μας και στην αγορά της Ναυτιλίας, παρουσιάζοντας ένα ευέλικτο πρόγραμμα που απευθύνεται στις ναυτιλιακές εταιρίες και το οποίο έρχεται να συμπληρώσει την γκάμα των ομαδικών προγραμμάτων μας. Η MetLife, έχοντας παρουσία 50 χρόνων στην Ελλάδα, πρωταγωνιστεί με υπευθυνότητα στον κλάδο και έχει επενδύσει σημαντικούς πόρους στον σχεδιασμό τέτοιων επιχειρηματικών λύσεων».

 

 

Σχετικά άρθρα

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας