Εταιρείες

Στις 27 Ιουνίου το Συνέδριο Πωλήσεων της ΑΧΑ

To Ετήσιο Συνέδριο Πωλήσεων και την Τελετή Βράβευσης των Αποκλειστικών της Συνεργατών θα πραγματοποιήσει στις 27 Ιουνίου 2014, η ΑΧΑ.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί από τις 2:00 μ.μ. έως τις 9:30 μ.μ., στο Metropolitan Expo.

 

  • Συνεργασία ΑΧΑ και LinkedIn

Την έναρξη της Συνεργασίας του με το LinkedIn ανακοίνωσε ο Όμιλος ΑΧΑ, με στόχο να ενισχύσει τις ομάδες Ανθρώπινου Δυναμικού, Marketing και Πωλήσεων μέσα από καινοτόμα προγράμματα, εκπαίδευση και πρόσβαση σε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.

Οι ομάδες από το Ανθρώπινο Δυναμικό της ΑΧΑ θα συνεργαστούν με το LinkedIn, για να προωθήσουν το όνομα της ΑΧΑ ως Εργοδότριας Εταιρείας και να αναπτύξουν την τεχνογνωσία τους στη χρήση ειδικών εργαλείων του LinkedIn, που αποτελεί τη μεγαλύτερη πλατφόρμα δικτύωσης επαγγελματιών στον κόσμο. Όπως σημειώνεται στο σχετικό δελτίο τύπου, τόσο η ΑΧΑ όσο και το LinkedIn θα υποστηρίξουν σε άμεσο χρόνο προγράμματα που θα ενισχύουν τη γνώση των εργαζομένων τους για θέματα Ανθρώπινου Δυναμικού.

Οι ομάδες Marketing θα κερδίσουν από το ότι θα απευθύνονται σε 300 εκατομμύρια Επαγγελματίες – Μέλη του LinkedIn, επιταχύνοντας θέματα content marketing, εταιρικής ταυτότητας και πρωτοβουλίες προσέγγισης και εξασφάλισης πελατών.

Οι ομάδες Πωλήσεων θα χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες που προσφέρει το LinkedIn προκειμένου να διευκολύνουν τις επαφές τους με επαγγελματίες, να ενισχύσουν την αξία για τους ήδη υπάρχοντες πελάτες τους αλλά και να αυξήσουν τις προοπτικές για νέες συνεργασίες.

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας