Διαμεσολαβούντες

Μέλος της ΠΟΑΔ ο ΠΣΑΣ

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ) μαζί με τον Πανελλήνιο σύνδεσμο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΑΣ) ανακοίνωσαν, στις 9/5/2023, την ένταξη του ΠΣΑΣ, ενός ιστορικού Σωματείου Πανελλαδικού χαρακτήρα, στους κόλπους της ομοσπονδίας ως Μέλος της. 

Πιο αναλυτικά, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου, μετά από διαβουλεύσεις δύο ετών και με γνώμονα το συμφέρον της διαμεσολάβησης εκατέρωθεν, οι Πρόεδροι των δύο οργάνων, κα Θεοδώρα Γουργούλη και κ. Ηλίας Τσολάκης, υπέγραψαν, στις 9/5/2023, την ιστορική αυτή σύμπραξη, ώστε από κοινού να αξιοποιούν τις απαιτήσεις των καιρών. 

O κ. Ηλίας Τσολάκης δήλωσε: «Αξίζουμε καλύτερες ημέρες και θα τις ζήσουμε”.

Το μέλλον της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης περνάει μέσα από συμπράξεις και μεγάλα οράματα. Από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από τη Ρόδο μέχρι την Κέρκυρα, η διαμεσολάβηση κρατάει πολύ δυνατά τα ηνία της αγοράς.

Ο Έλληνας επαγγελματίας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής πράκτορας, μεσίτης ή συντονιστής, καθημερινά επιβεβαιώνεται με την απόφαση της πλειοψηφίας των πολιτών αυτής της χώρας να του δίνουν πάνω από το 55% των ασφαλίστρων, που εισπράττονται από τις ασφαλιστικές επιχειρήσεις. Είναι εκείνο το γρανάζι που είναι απαραίτητο, ώστε να λειτουργήσει μια ασφαλιστική εταιρεία. Τράπεζες και εναλλακτικά δίκτυα θα συνεχίσουν να είναι ουραγοί αυτής της εξίσωσης. 

Η κα Θεοδώρα Γουργούλη δήλωσε: «H διαμεσολάβηση ενωμένη προχωρά στην επόμενη ημέρα και οδηγεί τον ασφαλιστικό κλάδο στην θέση που του αξίζει»


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας