Μεγάλη συμμετοχή στα σεμινάρια Επανεκπαίδευσης συνεργατών της NP Ασφαλιστική

479
NP Asfalistiki Ktirio

Με μεγάλη συμμετοχή και επιτυχία ολοκληρώθηκαν από την NP Aσφαλιστική τα Σεμινάρια Επανεκπαίδευσης για τον Τομέα Γ’ του έτους 2018.

Τα σεμινάρια, με θέμα: “Συναισθηματική Νοημοσύνη & Πρακτική της Διαπραγμάτευσης”, διεξήχθησαν στο Μαρούσι, τη Θεσσαλονίκη, τον Βόλο, την Αλεξανδρούπολη, τα Γιάννενα, την Πάτρα, την Σπάρτη και τη Χαλκίδα, με την παρουσία άνω των 500 Συνεργατών της Εταιρείας.

Η NP Aσφαλιστική ολοκλήρωσε όλη τη σειρά των Σεμιναρίων Επανεκπαίδευσης & Επαναπιστοποίησης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών για τους 3 υποχρεωτικούς Τομείς του έτους 2018, με 40 εκπαιδευτικές συναντήσεις συνολικής διάρκειας 200 ωρών και άνω των 1.500 συμμετοχών.

«Η NP Ασφαλιστική δίνει ιδιαίτερη σημασία στον θεσμό της εκπαίδευσης, όχι μέσα από τη θεσμική υποχρέωση που επέβαλε η Τράπεζα της Ελλάδος στα σεμινάρια επανεκπαίδευσης, αλλά κυρίως από μία βαθύτατη υπευθυνότητα απέναντι στον Επαγγελματία Ασφαλιστή και Συνεργάτη της Εταιρείας.

Ο ρόλος της εκπαίδευσης για την «NP Ασφαλιστική» είναι να προσφέρει υψηλή κατάρτιση στον επαγγελματία συνεργάτη της και να του παρέχει όλες τις απαραίτητες πρακτικές και επαγγελματικές εμπειρίες για να πετύχει υψηλότερα παραγωγικά αποτελέσματα, δημιουργώντας ένα απόλυτα ικανοποιημένο και πιστό πελατολόγιο», τονίζεται σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε η εταιρεία.

Επαναληπτικά Σεμινάρια Επανεκπαίδευσης για τα Έτη 2015 -2018

Η Εταιρεία διοργανώνει, επίσης, επαναληπτικά σεμινάρια για όλους τους Τομείς των προηγουμένων ετών, για όσους συνεργάτες δεν είχαν παρακολουθήσει και δεν είχαν την απαραίτητη πιστοποίηση.

Τα σεμινάρια είναι προγραμματισμένα να γίνουν στα Κεντρικά Γραφεία της NP Ασφαλιστικής σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και στόχος είναι κανένας Συνεργάτης της Εταιρείας να μην έχει ούτε μια εκκρεμότητα από τα απαραίτητα Πιστοποιητικά Επαναπιστοποίησης Γνώσεων.

Προετοιμασία του Νέου Προγράμματος Επανεκπαίδευσης για το 2019

Η NP Aσφαλιστική έχει ήδη προετοιμάσει την ύλη και αναμένει την έγκριση από τη Δ.Ε.Ι.Α. για τα νέα σεμινάρια επανεκπαίδευσης του έτους 2019.

Σύντομα θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση της Εταιρείας προς το Δίκτυο Συνεργατών της για τη θεματολογία και το πρόγραμμα των σεμιναρίων για το 2019, καθώς αναμένεται ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον για τις συμμετοχές της νέας χρονιάς.

Προηγούμενο άρθροConsensus: Ασφαλίζει ανθρώπους και εταιρείες με υψηλές απαιτήσεις
Επόμενο άρθροΣΕΜΑ: Ενιαίο προσχέδιο παραρτήματος σύμβασης για τον GDPR