Μεγάλη ανταπόκριση των Μελών στην καλοκαιρινή εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ

965

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η καθιερωμένη καλοκαιρινή εκδήλωση του ΣΕΣΑΕ, που αποτελεί πλέον θεσμό για τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς, τα οποία είχαν, για άλλη μία χρονιά, την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για θέματα που αφορούν τις εξελίξεις της αγοράς σε κλίμα χαλαρό και ευχάριστο στο Golf της Γλυφάδας, την Τετάρτη 28 Ιουνίου.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, κύριος στόχος της εκδήλωσης ήταν να συσφίξει τις σχέσεις και να ενισχύσει τη δικτύωση των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην ασφαλιστική αγορά, μεταξύ των οποίων στελέχη ασφαλιστικών εταιρειών, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, εκπρόσωποι του κλαδικού Τύπου και συνεργάτες. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται μέσα στο ευρύ φάσμα των δραστηριοτήτων του ΣΕΣΑΕ, που περιλαμβάνει επιμορφωτικές δράσεις, ενημερωτικές ημερίδες και εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων στην εκδήλωση ήταν εντυπωσιακός αυτή την χρονιά και τα Μέλη ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρόσκληση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΣΑΕ, ο οποίος συμπληρώνει φέτος τα 90 χρόνια. Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει, για άλλη μία φορά, την ανανεωμένη του ταυτότητα, καθώς και το πνεύμα εξωστρέφειας και συμπερίληψης που καλλιεργεί από την αρχή του έτους.

Όπως κάθε χρόνο, όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΕΣΑΕ υποδέχτηκαν προσωπικά τους καλεσμένους. Επίσης καλωσόρισαν τα Νέα Μέλη με μία κατ’ιδίαν συνάντηση, προτρέποντάς τους να συμμετέχουν σε όλες τις δράσεις που θα ακολουθήσουν, ώστε να δημιουργηθεί μία ανθρώπινη αλυσίδα που συνεχώς θα αναβαθμίζει τη δυναμική του Συνδέσμου.

Σε κλίμα αισιοδοξίας και χαρούμενης διάθεσης, δεσμεύτηκαν όλοι να συνδράμουν στη δυναμική πορεία που έχει σημειώσει ο ΣΕΣΑΕ, μέσα από τη δραστηριότητά τους και τη συμμετοχή τους σε όλες τις εκδηλώσεις που ακολουθούν.

Χορηγοί εκδήλωσης:

Howden – Πλατινένιος Χορηγός,
Eurolife FFH, Ergo, NN – Χρυσοί Χορηγοί,
Interamerican, Interasco, Grant Thornton – Ασημένιοι Χορηγοί,
Εθνική, Συνεταιριστική, Υδρόγειος, PWC, Alphatrust – Μεγάλοι Χορηγοί.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Προηγούμενο άρθροΗ ΕΑΔΕ Ανανεώνεται: Δέκα Χρόνια Σημαντικής Συνεισφοράς
Επόμενο άρθροΣυνεταιριστική Ασφαλιστική: Ετήσια Γενική Συνέλευση των Μετόχων