Διαμεσολαβούντες

megainsurance.gr: Το νέο e-shop αποκλειστικά για τους συνεργάτες της Mega Brokers

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις του κόσμου για digital εργαλεία & υπηρεσίες, η Mega Brokers, η Νο1 εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελληνική Ασφαλιστική αγορά, δημιουργεί το πρώτο insurance e-shop στη διάθεση των συνεργατών της, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο τους, τώρα και online.

H νέα πλατφόρμα, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, της οποίας το πελατολόγιο θα το διαχειρίζονται αποκλειστικά συνεργάτες της Mega Brokers, θα έχει σαν σκοπό να γίνει το ψηφιακό εργαλείο στη φαρέτρα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή που θα τον καθιστά εξίσου ανταγωνιστικό και ευέλικτο με τα λοιπά online κανάλια διαμεσολάβησης.

Ένα πάντρεμα των αξιών και της ποιότητας που φέρει ο επαγγελματίας ασφαλιστής με την ευελιξία, τη μοντέρνα εμπειρία του χρήστη και τις ταχύτητες που φέρει το διαδίκτυο.

Το megainsurance.gr βρίσκεται ήδη online στη διάθεση των συνεργατών της εταιρείας, αρχικά με τον Κλάδο Ζωής και Υγείας, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει η διαφημιστική καμπάνια προβολής του, όπως επίσης και η ενημέρωση του δικτύου για τις νέες υπηρεσίες που προσφέρει.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας