Διαμεσολαβούντες

Mega Brokers: Βραβεύτηκε στα Diamonds of the Greek Economy 2022

H MEGA BROKERS διακρίθηκε στα βραβεία Επιχειρηματικής Αριστείας «Diamonds of the Greek Economy 2022» ως μια από τις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από τη ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετάνια.

Την εκδήλωση, όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της κυβέρνησης, εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων, στελέχη των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και φορέων της χώρας και εκπρόσωποι πρεσβειών και εμπορικών επιμελητηρίων της Ελλάδας και διαφόρων χωρών.

Η εκδήλωση είχε ως στόχο την ανάδειξη των δυναμικότερων ελληνικών επιχειρήσεων ετών 2020 και 2021 βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, όπως κερδοφορία, δανειακή επιβάρυνση, ρευστότητα, σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια κ.ά. Ταυτοχρόνως συνυπολογίστηκαν συγκεκριμένοι παράγοντες όπως τα επενδυόμενα κεφάλαια εκ μέρους των εταιρειών, οι εταιρικές στρατηγικές διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού και εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας.

Το βραβείο παρέλαβε ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλος της MEGA BROKERS, όπου και δήλωσε:

«Παραλαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους των εργαζομένων, συνεργατών και πελατών της εταιρείας. Μας τιμά ιδιαίτερα η διάκρισή μας για 3η συνεχή χρονιά στα Diamonds of the Greek Economy. Η βράβευση αυτή μας γεμίζει με θάρρος, ευθύνη και αποφασιστικότητα να συνεχίσουμε προσηλωμένοι στο έργο μας».


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας