Διαμεσολαβούντες

Mega Brokers: Παρέλαβε 5 κορυφαία βραβεία από την Interasco Ασφαλιστική

Η Mega Brokers, η κορυφαία εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης, πρόσφατα τιμήθηκε με πολλαπλά βραβεία από τη συνεργαζόμενη ασφαλιστική εταιρεία Interasco, αναγνωρίζοντας τα εξαιρετικά παραγωγικά αποτελέσματα του 2022. Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού επιβράβευσης στην Ισλανδία.

Όπως αναφέρεται στο δελτίο Τύπου, οι διακρίσεις περιλαμβάνουν τα εξής 5 βραβεία:

  • Κορυφαίος Συνεργάτης Συνολικού Χαρτοφυλακίου
  • Διακεκριμένος Συνεργάτης Γενικών Ασφαλίσεων
  • Διακεκριμένος Συνεργάτης Νέας Παραγωγής Κλάδου Υγείας
  • Διακεκριμένος Συνεργάτης Κλάδου Υγείας
  • Διακεκριμένος Συνεργάτης Κλάδου Αυτοκινήτου.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού επιβράβευσης στην Ισλανδία, όπου ο CEO της Mega Brokers, κ. Tάσος Χατζηθεοδοσίου, παρέλαβε τις διακρίσεις από την Interasco Ασφαλιστική.

Ο κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου δήλωσε: «Είναι τιμή για εμάς που αναγνωρίζονται οι προσπάθειες και τα εξαιρετικά αποτελέσματα μας από την Interasco. Αυτή η επιβράβευση αντικατοπτρίζει την δέσμευση της MEGA Brokers για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών. Τα 5 βραβεία ανήκουν σε κάθε μέλος της ομάδας μας, συνεργάτες και διοικητικό προσωπικό και αποτελούν ένα κίνητρο για περαιτέρω αριστεία».

Η Mega Brokers συνεχίζει να ξεχωρίζει, ενισχύοντας τη φήμη της ως πρωτοπόρος στον τομέα της ασφάλισης.

Η εταιρεία ευχαριστεί την Interasco για την πολύτιμη στήριξη και τους συνεργάτες της, για την εμπιστοσύνη που της δείχνουν καθημερινά.


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας