Διαμεσολαβούντες

ΕΕΑ: Στις 27/11 τα βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας»

Το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) θα πραγματοποιήσει τη Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου, την 7η απονομή βραβείων «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας».

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:

Έφτασε η στιγμή για τη μεγάλη γιορτή της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας που έχει καθιερώσει και κάθε χρόνο αναβαθμίζει το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Τα Βραβεία «Βιώσιμης – Καινοτόμου & Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», που απονέμονται από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, αποτελούν θεσμό και τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής από τον επιχειρηματικό, επιμελητηριακό και πολιτικό κόσμο, και θα πραγματοποιηθούν φέτος, τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2023, στις 18:30, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, ΕΛΣ.

Με γνώμονα τη στήριξη και ανάδειξη της υγιούς επιχειρηματικότητας, το Ε.Ε.Α. θα επιβραβεύσει για ακόμη μία χρονιά μικρομεσαίες επιχειρήσεις και επαγγελματίες, που αντέχουν στις διαδοχικές οικονομικές κρίσεις, αλλά και που καταφέρνουν, με όραμα, προσπάθεια και υπευθυνότητα, να αναπτυχθούν και να καινοτομήσουν.

Σε μία λαμπρή εκδήλωση, θα βραβευθούν επιχειρήσεις στις κατηγορίες: Δικτύωση, Ανάπτυξη στο χρόνο, Καινοτομία, Νέες Τεχνολογίες, Οικογενειακή επιχείρηση, Γυναικεία Επιχειρηματικότητα, Νεοφυής Επιχειρηματικότητα, Επιχειρηματική ανθεκτικότητα, Εξωστρέφεια, Πράσινη Επιχειρηματικότητα.

Ειδικό βάρος έχουν πάντα οι τιμητικές βραβεύσεις που αφορούν στην προσφορά στο κοινωνικό σύνολο. Φέτος, το Ε.Ε.Α. θα τιμήσει το Πυροσβεστικό Σώμα, Έλληνες Ολυμπιονίκες, αλλά και δύο ξεχωριστά παραδείγματα αλληλεγγύης και αριστείας.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Α., κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου, ενώ τα βραβεία θα απονείμουν Υπουργοί, βουλευτές και εκπρόσωποι κομμάτων. Θα παραστούν, επίσης, εκπρόσωποι επιχειρηματικών ομίλων, πρόεδροι και μέλη διοίκησης επιμελητηρίων, καθώς και φορέων και κοινωνικών εταίρων.

Ξεχωριστό χρώμα στη βραδιά θα δώσει ένα μοναδικό μουσικό αφιέρωμα – έκπληξη, με «άρωμα» Κρήτης.

Παρουσιαστές της μεγάλης γιορτής θα είναι οι δημοσιογράφοι Εύη Φραγκάκη και Αντώνης Κρητικός.

Χορηγοί: Τράπεζα Eurobank, Eurolife FFH

Χορηγοί επικοινωνίας: ΣΚΑΪ, Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, Εφημερίδα «Ναυτεμπορική»

Χορηγός διαδικτυακής επικοινωνίας: Naftemporiki TV, naftemporiki.gr

Υποστηρικτές επικοινωνίας: eea.gr, insurance-eea.gr


Ακολουθήστε την Ασφαλιστική Αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας