Διαμεσολαβούντες

Mega Brokers: Εκδήλωση με θέμα «Τα 4 μυστικά της digital εξέλιξης του γραφείου σας»

Η Mega Brokers διοργάνωσε, με μεγάλη επιτυχία, μια ξεχωριστή εκδήλωση για τους διακεκριμένους Συνεργάτες της στον Νομό Αττικής, με θέμα «Τα 4 μυστικά της digital εξέλιξης του γραφείου σας».

Σύμφωνα με το δελτιο Τύπου, η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο NJV ATHENS PLAZA, στις 5 Μαρτίου 2024, εστίασε στις βασικές τάσεις και τα εργαλεία που μπορούν να αξιοποιήσουν οι ασφαλιστικοί σύμβουλοι για να ψηφιοποιήσουν και να εκσυγχρονίσουν το γραφείο τους.

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης ο CEO της Mega Brokers, κ. Τάσος Χατζηθεοδοσίου, μοιράστηκε με τους συνεργάτες τις προτάσεις της εταιρείας για το ψηφιακό μέλλον του ασφαλιστικού τους γραφείου και την ανάλυση των πλεονεκτημάτων που προσφέρει η ψηφιοποίηση στους ασφαλιστικούς συμβούλους.

Ακολούθησε η 1η παρουσίαση του Νέου Κανονισμού Πωλήσεων για το 2024, ο οποίος εστιάζει στην αύξηση παραγωγικότητας με σαφή κριτήρια αξιολόγησης, ανταμοιβής και επιβράβευσης διασφαλίζοντας υγιή ανταγωνισμό.

Ο Πρόεδρος της Mega Brokers, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, απηύθυνε χαιρετισμό στους Συνεργάτες, τονίζοντας τη σημασία της ψηφιακής εξέλιξης για την επιτυχία τους στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε με κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και cocktail party, σε μια χαλαρή και φιλική ατμόσφαιρα και στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία, με πλήθος συμμετεχόντων να δείχνουν ειλικρινές ενδιαφέρον για τα θέματα που καλύφθηκαν.

Η Mega Brokers ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση και δεσμεύεται να συνεχίσει να προσφέρει στους Συνεργάτες της υψηλού επιπέδου εκπαίδευση και υποστήριξη, συμβάλλοντας στην ψηφιακή τους εξέλιξη και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους.


Ακολουθήστε την ασφαλιστική αγορά στο Google News

Εγγραφείτε στο NewsLetter μας