Με IDD και Ασφαλίσεις Ζωής ξεκινά η χρονιά στο ΕΙΑΣ

1305
eias logo ΣΗΜΑ

Δυναμικά ξεκινά την νέα ακαδημαϊκή χρονιά το ΕΙΑΣ με μία ενδιαφέρουσα ημερίδα για την IDD και το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ασφαλίσεων Ζωής & Αξιολόγησης Κινδύνων Ζωής. Ειδικότερα:

 

Η Οδηγία IDD και οι επιδράσεις της στην ασφαλιστική αγορά

“Η Οδηγία IDD και οι επιδράσεις της στην ασφαλιστική αγορά” είναι το θέμα της επιμορφωτικής ημερίδας που θα πραγματοποιήσει το ΕΙΑΣ την Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018, 13:00-16:20.

Η ημερίδα, διάρκειας τεσσάρων (4) εκπαιδευτικών ωρών, έχει τους εξής κύριους στόχους:

α. Να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στα πεδία εφαρμογής της Οδηγίας IDD.

β. Να περιγράψει τα κύρια σημεία των προβλέψεών της.

γ. Να παρουσιάσει εύληπτα τα κύρια σημεία του σχετικού (Σχεδίου) Νόμου που προσδιορίζει πλέον και κατά πολύ το θεσμικό πλαίσιο της ασφαλιστικής αγοράς μας.

δ. Να προετοιμάσει τους συμμετέχοντες ώστε να ανταποκρίνονται αποτελεσματικά στις νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, όπως απορρέουν από την ενσωμάτωση της Οδηγίας στην εθνική μας νομοθεσία.

Εισηγητές της επιμορφωτικής ημερίδας είναι οι κ.κ. Νάνσυ Βαρβιτσιώτη, Eπικεφαλής Κανονιστικής Συμμόρφωσης του Ομίλου Εθνικής Ασφαλιστικής, και Νίκος Μαρκόπουλος, Δικηγόρος, Νομικός Σύμβουλος και Διευθυντής Κανονιστικής Συμμόρφωσης του Ομίλου Interamerican.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

EIAS Certified Specialist in Life Insurance and Risk Underwriting

Το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Ασφαλίσεων Ζωής & Αξιολόγησης Κινδύνων Ζωής, EIAS Certified Specialist in Life Insurance and Risk Underwriting, διάρκειας είκοσι (20) εκπαιδευτικών ωρών, επαναφέρει τις παραδοσιακές Ασφαλίσεις Ζωής στο προσκήνιο, αναπτύσσει ειδικούς τομείς αξιοποίησής τους, παρουσιάζει το εύρος των εφαρμογών τους, τις συνιστώσες τους, τα οφέλη τους και τους λόγους αγοράς τους.

Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί τις εξής ημερομηνίες: Δευτέρα 17/9, Τρίτη 18/9, Δευτέρα 24/9, Τρίτη 25/9 & Δευτέρα 1/10, 16:00 – 19:20.

Οι απόφοιτοί του θα λάβουν κατόπιν επιτυχούς ανταπόκρισής τους στις εξετάσεις εμπέδωσης του θεματικού αντικειμένου, την πιστοποίηση EIAS CERTIFIED SPECIALIST in LIFE INSURANCE & RISK  UNDERWRITING η οποία τυγχάνει ευρείας αναγνωρισιμότητας, κύρους και αποδοχής, μεταξύ των παραγόντων της Ασφαλιστικής Αγοράς μας.

Εισηγητές του Εκπαιδευτικού Προγράμματος είναι οι κ.κ. Γιάννης Βασαλάκης, Διευθυντής Underwriting Ασφαλίσεων Ζωής & Υγείας του Ομίλου Interamerican, Κων/να Λόντου, Δικηγόρος, Νομική Σύμβουλος, και Παναγιώτης Σκαβάρας, Business Development Director – MedNet Greece.

Προσκεκλημένος Guest Speaker είναι ο κος Τάσος Παγώνης, Μαθηματικός και Αναλογιστής, Πρόεδρος Δ.Σ. του Γραφείου Διεθνούς Ασφάλισης Ελλάδος.

Αιτήσεις Συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018.

Διαβάστε περισσότερα – Αίτηση συμμετοχής

 

Προηγούμενο άρθροΜία ακόμα διάκριση για την Interamerican στα “Famous Brands”
Επόμενο άρθρο€2,5 εκατ. στην Ελλάδα από το Ταμείο Αλληλεγγύης της ΕΕ