Κύριοι Ασφαλιστές, γιατί δεν τους απαντάτε;

3273
kefali stin ammo

Μετά τη δημοσιοποίηση της πρόθεσης του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να θεσπίσει σύστημα τριών πυλώνων στο ασφαλιστικό σύστημα της χώρας, όταν και αν γίνει Κυβέρνηση, σηκώθηκε… κουρνιαχτός αντιδράσεων.

Κάποιοι από τους κυβερνώντες μίλησαν με επιχειρήματα, εκφράζοντας την αντίθεσή τους, κάποιοι άλλοι όμως διατύπωσαν σχόλια απίστευτης χλεύης για τον θεσμό της Ιδιωτικής Ασφάλισης και τις ασφαλιστικές εταιρείες, εν γένει.

Χαρακτηριστικό είναι το tweet του κ. Γιώργου Κυρίτση:

«Θα δώσει ο Μητσοτάκης την καταβολή συντάξεων σε ιδιωτική εταιρεία, π.χ. στην energa συντάξεων, και θα κυνηγάνε άλλα 250 εκατ. σε λογαριασμούς στην Ελβετία και θα φταίει ο Βαξεβάνης».

Αλήθεια, κύριοι επικεφαλής των ασφαλιστικών εταιρειών, δεν νιώθετε την ανάγκη να τους απαντήσετε; Δεν νιώθετε την ανάγκη να υπερασπιστείτε τις εταιρείες και το έργο σας;

Η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος δεν έχει κάτι να πει;

Η Τράπεζα της Ελλάδος νιώθει υπερήφανη που εποπτεύει έναν τόσο “αναξιόπιστο” κλάδο της Οικονομίας;

Ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, που στηρίζεται και στηρίζει τους επαγγελματίες ασφαλιστές και το έργο τους, δεν αντιλαμβάνεται την απαξίωση που του επιμερίζεται;

Οι συλλογικοί φορείς της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης δεν θα διατυπώσουν κάποια θέση;

Το αρνητικό κλίμα που διαμορφώνουν τέτοιου είδους σχόλια δεν σας προβληματίζει;

Είστε υπεράνω ή περιμένετε κάποιος άλλος να βγει και να μιλήσει για σας;

Οι  ασφαλιστικοί σύμβουλοι που έρχονται σε καθημερινή επαφή με τους υποψήφιους πελάτες σας, τους συμπολίτες μας, έχουν ανάγκη να ακούνε και τα δικά σας μηνύματα, τη δική σας επιχειρηματολογία.

Εμείς είμαστε εδώ και περιμένουμε, αν αποφασίσετε να πείτε κάτι!

«Α.Α.»

Προηγούμενο άρθροΣτο Ναβαρίνο… με προσδοκίες και προβληματισμούς
Επόμενο άρθροΑσφαλιστές, νιώθετε ότι είστε ελεύθεροι επαγγελματίες;