Κλειστά θα παραμείνουν Δευτέρα και Τρίτη τα γραφεία της AIG στην Αθήνα

598

Σε συνέχεια της προηγούμενης επικοινωνίας της σχετικά με την εξάπλωση του Coronavirus και έχοντας ως προτεραιότητα τους εργαζόμενους, τους συνεργάτες και τους πελάτες της στη χώρα, η AIG αποφάσισε να παραμείνουν κλειστά τα γραφεία της εταιρείας στην Αθήνα, τη Δευτέρα 16 Μαρτίου και την Τρίτη 17 Μαρτίου, καθώς θα προβεί για προληπτικούς λόγους σε απολύμανση εφαρμόζοντας το Business Continuity Plan. Παράλληλα, τo γραφείo μας στη Θεσσαλονίκη θα λειτουργεί κανονικά.

Όπως επισημαίνει ο κ. Giuseppe Zorgno, Country Manager AIG Europe SA Greece Branch, «η ενέργεια αυτή δεν θα επηρεάσει καθόλου την καθημερινότητα σας, καθώς οι εργασίες συνεχίζουν να εκτελούνται κανονικά, έχοντας ενεργοποιήσει την απομακρυσμένη σύνδεση των υπολογιστών σε όλους τους εργαζομένους.

Σας υπενθυμίζουμε ότι η επικοινωνία σας με την εταιρεία θα παραμείνει η ίδια, καθώς μπορείτε να συνεχίζετε να καλείτε μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο 210-8127600, στις απευθείας γραμμές των εργαζομένων και μέσω των email που επικοινωνείτε μέχρι σήμερα. Οι οικονομικές συναλλαγές, συμπεριλαμβανομένων και των αποζημιώσεων, μπορούν να πραγματοποιηθούν και ηλεκτρονικά.

Θα συνεχίζουμε να  αξιολογούμε τις εξελίξεις και θα είμαστε σε επικοινωνία μαζί σας για ό,τι νεώτερο. Για οτιδήποτε επιπλέον χρειαστείτε τα στελέχη της AIG βρίσκονται στη διάθεσή σας».

Προηγούμενο άρθροΣΑΔΧ: Ενημέρωση – μέτρα προστασίας για κορωνοϊό
Επόμενο άρθροΗ MetLife για τον Covid-19: Προτεραιότητά μας η ασφάλεια όλων – Παραμένουμε πάντα δίπλα σας